tag:blogger.com,1999:blog-6297225385113486727.post6458357462888500241..comments2023-04-06T14:42:25.102+02:00Comments on over Fyrre, Fattig og Færdig?: Grød ...Tovehttp://www.blogger.com/profile/16596609375431563191noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6297225385113486727.post-61814497418442351822012-11-09T16:26:27.363+01:002012-11-09T16:26:27.363+01:00Hihi .... Jeg har i rigtig mange år kun spist ris ...Hihi .... Jeg har i rigtig mange år kun spist ris a la mande juleaften og kun til mandlen blev fundet ;-) og ja jeg er underlig :) kirsebærsovs er absolut ikke en hof ret så den skiftes meget hurtigt ud med jordbær .... Og jeg er ikke den eneste i familien - Daddy kan heller ikke lide kirsebærsovs ;-)<br /><br />Risotto kan - efter sigende - også laves på grødiris ;-) men jeg giver dig ret ... De tåler ingen sammenligning :)Tovehttps://www.blogger.com/profile/16596609375431563191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6297225385113486727.post-67808433752145800332012-11-09T14:40:01.737+01:002012-11-09T14:40:01.737+01:00Jeg holder meget af risalamande, men har det lige ...Jeg holder meget af risalamande, men har det lige som dig med risengrød. Jeg lavede det til C, da hun var barn, for hun elskede det, men jeg har IKKE lavet det siden - undtagen altså juleaften, hvor der lige er kommet lidt vanille, mandler og fløde i ;-)<br />Men Tove ... jordbærsovs til risalamande ... uha, det er ikke godt ... <br />Og risotto er noget ganske andet, som slet ikke kan sammenlignes med risengrød ;-)<br />Jeg holder meget af risotto, men har det meget, meget svært med almindelige, kogte ris. Ellenhttps://www.blogger.com/profile/12198731547847453665noreply@blogger.com