søndag den 7. juli 2013

En skøn weekend ....

En skøn weekend, som har stået på kreativitet, skibe og strand ...

Weekenden startede for mig allerede fredag, hvor min kreativitet fik et fornyet skub. For jeg havde noget stof, som jeg gerne ville sy en tunika lignede sag ud af. Den skulle være ud i et styk - altså lig ingen sammensyning på skulder og gerne med smocksyning ved ærmer og talje. Den er syet ud fra nogle ideer og uden mønster, og jeg blev helt tilfreds med den. Desværre har jeg ikke lige nogen billeder af den endnu, men den har været i brug.

For jeg havde den på, da jeg lørdag var nede i et menneskemylder for at se Tall Ship Race i Århus. Mange smukke skibe, god underholdning diverse steder, fish 'n chips, øl/vand og godt selskab.

I dag var jeg så på stranden, hvor jeg slog to fluer med et smæk ...
Skibene ville nemlig forlade Århus Havn fra klokken 13 og sejle bugten rundt, inden de satte kurs imod Helsinki. Vejret var jo perfekt til at både nyde solen liggende og læse bog samtidig med at holde øje med alle skibene i bugten.

Så alt i alt en skøn weekend


4 kommentarer:

 1. Uhhh det er altså en photoopportunity der rykker med det der tall ships... nu drillede du mig med et polfilter (der dog ikke havde været i brug) så nu driller jeg tilbage... det der skib - sejler det på sejl - eller på tyngdekraft ? :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. :) dril du bare ... jeg tager hævn senere ved at vise flere billeder fra Tall Ship Race ;-)

   Faktisk mener jeg, at det var det her skib, hvor man kunne komme med ud og se alle skibene sejle rundt i bugten - altså imod at betale en halv bondegård ;-)

   Så jeg valgte altså den billige løsning ;-) som var at ligge på stranden og lige sætte mig op med mellemrum og se ud over havet :)

   Slet
 2. En dejlig weekend lyder det til og skibe er næsten altid fotogene. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig dejlig og solrig weekend og du har ret :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad