tirsdag den 1. januar 2013

Den første dag i et nyt år ...

På den første dag i et nyt år har min familie altid haft nogle traditioner ...

Sove længe ... åh ja det har jeg.

Se Nytårskoncerten fra Wien ... Omkring kl 12 ringede Daddy. Pludselig spørger han, hvad klokken var, for 2 sekunder senere at "smide" telefonen fra sig. Jeg sprang over i år ... altså at se koncerten.

Se nytårs skihop ... Daddy sidder klistret til fjernsyn og ser dette. Jeg har som regel fjernsyn kørende i baggrunden, så jeg glimtvis kan se det. Det gjorde jeg så heller ikke i år.

At slappe af og dovne foran fjernsynet ... Det har jeg til gengæld gjort i dag, hvor jeg har set DVD og diverse kanaler. Skønt med et ordentligt fjernsyn ... Troldeungen er også af den opfattelse, at moderen skal bytte sit 43" TV med hans 32" TV, for det er da meget bedre at se tv og spille på mit.

Nu vil jeg gå ud og forberede noget mad til Troldeungen og mig. Og så tror jeg, at jeg på et tidspunkt omkring klokken 9 i aften vil ty til computeren i soveværelset for at se "Pretty Woman". Jeg er en smule træt i dag.

10 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt med traditioner. Med til min 1. januar hører bestemt også nytårsskihoppet.

  Der er ikke noget at sige til, at Troldungen hellere vil bruge dit fjernsyn - men du må vist hellere holde det for dig selv.

  Glem ikke at se Borgen kl. 20:00 på DR1.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan hilse og sige, at det ikke kun er Troldeungen, der vil bruge mit fjernsyn ... Det er også Golferen :)

   Slet
 2. Her er traditionen at spise med hele familien og i år inviterede vi, så der var ikke tid til at sove længe desværre. Selv om det var hyggeligt synes jeg det er en 'dum' dag at have gæster ;-)
  Et rigtigt godt år 2013!

  SvarSlet
 3. Ja, man er en anelse mat, selv om jeg ikke kom så meget senere i seng end så ofte i weekenderne. Det var nok vores anstrengende tur i skoven ... det blev i hvert fald ikke til meget tv-kiggeri her, og lige om lidt ligger jeg også i min seng, fordi jeg skal op klokken 6. Argh!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du kom godt igennem 2. januar :)

   Slet
 4. Vi dovner. Sådan helt alvorligt. Mangel på søvn gør, at jeg ikke er til noget som helst sådan en 1. januar. Men det gør nu ikke noget, for det er også hyggeligt at dele tæpperne i sofaen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal være plads til at dovne :)

   Slet
 5. Jeg bed negle d. 01.01 ;-) og ventede på i går ;-)
  TV har vi også fået. Med vanlig sans for overdrivelse hjembragte min tossede mand et 55" tv.
  Nu har man fornemmelsen af at sidde på forreste række i en biograf.. Suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. :) den der fornemmelse med biograf ... det har jeg også med mit TV ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad