mandag den 21. januar 2013

(Hulter-til)Pulterkammer ...

Til matriklen er der også et pulterkammer, og det er blevet flittigt brugt til værktøj, kasser, krukker, golf udstyr, golfbolde og en masse andet ...

Men det var også efterhånden sådan, at hvis jeg skulle finde/bruge noget, skulle alt ud igen, før jeg fandt det. Det stod også sådan stablet oven i hinanden, og der var bestemt ingen gulvplads.


Men i dag skulle det så være anderledes ... Så jeg tog i IKEA og købte 3 stål reoler til den nette sum af kr. 207,00. Hutler-til-pulter kammeret blev næsten tømt. Og så skulle disse reoler jo samles.
Da jeg havde - ene kvinde med en stjerne skruetrækker - samlet en reol, tænkte jeg, at dette her vil godt nok tage en krig. For en reol havde det taget sådan cirka 30 minutter eller noget i den stil. Der var nemlig tonsvis af skruer, som blev skruet i med håndkraft.

Troldeungen ringede for at spørge, hvor jeg var henne, og så blev han "beordret" ned i kælderen for at hjælpe med at samle reoler. De to næste reoler blev samlet i en fart. Troldeungen spurgte - helt af sig selv - om han skulle blive og hjælpe til med at få tingene ind igen. Det var der ikke nogen grund til, for jeg ville også gerne vide, hvor tingene var, og ikke mindst hvad der egentlig var.

Og der dukkede også mange sjove ting op, som jeg havde manglet på et tidspunkt, men jeg anede simpelthen ikke, hvor de var - såsom gaffa tape og diverse pærer.

Alt i alt fra jeg kørte ud til IKEA til jeg var færdig tog det lidt over 3 timer. Men nu kan jeg komme ind, og jeg kan (forhåbentlig) finde det, jeg skal bruge.


Nu vil jeg "kaste" mig over syning ... men først i morgen.

6 kommentarer:

 1. Hold da op hvor du rydder op og organiserer.. Det er fedt når det hele er på plads, og man pludselig kan finde sine ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har længe gået og sagt, at jeg ville have nogle reoler, for der er jo ikke noget afsætningsmuligheder, når der ikke er hylder ;-)

   Og det er rigtig fedt at kunne finde tingene igen :)

   Slet
 2. Det er bare lækkert når man får ryddet op...;-D

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig godt ud! Det kunne jeg også trænge til at gøre i mit kælderrum. Kostede de tre reoler kun 207 kr. i alt?

  Du må ønske dig en skruemaskine - det er en virkelig dejlig ting at have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) det er så skønt at få det gjort, og ja de kostede kr. 69,00 stykket, så det var bestemt ikke en herregård og en rigtig god løsning.

   Jeg har en skruemaskine ... men sådan en skal jo lades op ... batteriet var klart, da vi var færdige ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad