fredag den 22. februar 2013

Hov ....

Hovsa ....

Det er den 1. februar i dag ... det betyder, at det er et år siden, jeg begyndte at blogge.

Grunden til jeg startede med at blogge, var egentlig en anden blogger, som "skubbede" mig i gang. Vi havde nemlig en laaaaaaaaaang samtale på facebook - tror jeg nok - om skilsmisse, omvæltninger, uddannelse mv. Hun spurgte, hvorfor jeg ikke bloggede om alt dette .... hmmm det gik jeg så og overvejede et par dage eller mere, men som I nok kan regne ud - tja så blogger jeg altså nu ...

Det var egentlig meningen, at denne blog kun skulle handle om livet efter skilsmisse og uddannelse ... altså meget i firkasser. Men det er det nu ikke blevet til, for jeg skriver jo om livet omkring mig, om min uddannelse og mine dejlige drenge.

Og jeg må have haft meget at skrive om, for jeg er da kommet op på 262 indlæg ... det er da meget pænt.

Så tak fordi I vil "holde" øje med min gøren og laden ...


8 kommentarer:

 1. Jeg kender godt det med at man har ét formål med bloggen og så ender det alligevel med noget helt andet. Det er derfor jeg har kaldt min blog for 'alt mellem himmel og jord' for så kan alle temaer rummes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer jo også ind på emnet skilsmisse en gang imellem i mit brokken af ex'en, og jeg skriver hel del om uddannelsen :)

   Men jeg holder mig bestemt ikke kun til det ;-) og det er jeg egentlig glad for, for alt det andet er jo også en del af mig :)

   Slet
 2. Ja tiden løber når man har en blog, og den udvikler sig derfor har min blog heller ikke noget bestemt tema, og dog det er jo mest hverdagen den handler om...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det at skrive om hverdagen er jo også interessant :) ...

   Slet
 3. Tillykke med dit første blogår, glæder mig til fotsatte indlæg fra dig.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og jeg skal nok blive ved :)

   Slet
 4. Tillykke med blogfødselsdagen.
  Da jeg startede med at blogge, havde jeg planer om at det udelukkende skulle indeholde mit liv og min hverdag. Jeg gabte vidt og bredt lige fra starten, og det gør jeg stadig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk at det at skrive om alt ting og ingenting kan virke terapeutisk ... Det gør det i hvert tilfælde for mig :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad