søndag den 10. februar 2013

Søndagens gøremål ...

Søndagen er gået ... ikke med hastige skridt men med rolige skridt.

Der er blevet vasket tøj til den store guldmedalje ... jeg kan godt mærke, at Troldeungen lige havde glemt, hvor snavsetøjskurven er, for jeg har næsten lige "tømt" hans værelse for tøj. Samtidig er der også blevet vasket sengetøj.

Alt imens jeg har læst om FOV, SNR, NEX, NSA, voxel, pixel og jeg skal komme efter det ... Det er enormt spændende, og underviserne er inspirerende. Vi har to, og hvis den ene har forklaret noget, som vi ikke helt fatter, så spørger vi dagen efter den anden og får endnu en forklaring. Men når vi når over middag, begynder vi - ifølge underviserne - at se tomme ud i blikket, og skodderne går for. Så ved de, at læringstidspunktet er ved at være slut. Og alt hvad der kommer derefter, fyrer direkte igennem og bliver i hvert tilfælde ikke hængende. Vi har som regel en "tip-en-12'er" dagen efter, og jeg er forbavset over, hvor meget der egentlig hænger ved. Også med alt det læsestof vi har i forberedelse.

Nu er der kun en uge tilbage i Odense ... Tiden er godt nok gået hurtigt ... Og i morgen er en kort dag, for jeg skal først møde der over middag, men jeg bliver lige i Odense et par timer eller mere efter undervisningen, for jeg har aftalt at mødes med nogen dernede.

4 kommentarer:

 1. Det er dejligt at lære noget nyt, og jeg kan næsten blive helt misundelig på dig, at du lærer så meget nyt hver dag. Det gør man jo ikke, når man bare går på arbejde og går hjem igen.

  Det lyder mægtig godt med de undervisere, så I har muligheden for at få det forklaret igen på en lidt anden måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil så sige, at når det er så komprimeret kan det nogen gange blive ret langhåret, men derfor er det ret spændende.

   Det er rigtig godt med to undervisere ...

   Slet
 2. Weeee - det bliver sjovt! :-)

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad