lørdag den 1. juni 2013

Fridag ...

Makkeren skulle til noget familie tamtam, så var det jo passende at holde fridag ...

Det har jeg så gjort og fået klaret hjernen til det næste ryk ind af skrivning. For jeg har været ude og nyde solen og ikke mindst se på kunst ... at der så var noget jeg ikke ville kalde kunst er så en anden sag ;-)

En veninde, hendes børn og jeg planlagde en skøn gåtur og skulle afslutte med grill, så vi tog til Tangkrogen for at se ...

SCULPTURE BY THE SEA ... en gratis fornøjelse (medmindre man køber et katalog), hvor der er omkring 44 forskellige kunstværker. Udstillingen strækker sig over ca. 3 km hvoraf 2/3 foregår i sand.

De næste mange billeder er bare et udpluk af de værker jeg synes var mest spændende ;-)


Da vi nåede til vejs nede - næsten for vi tog ikke lige skoven med - tog vi lige en sejltur tilbage ...

Og der var der selvfølgelig nogle vandhunde, som skulle vise os passagere på en langsom sejlende båd, at de kunne se smarte ud på deres vandscooter ... så den fik max gas :)

Og jeg må sige, at kongefamilien har en fantastisk udsigt over bugten ... denne udsigt er bare anderledes for der er fra vandet til Marselisborg Slot

En skøn dag, som endte lidt brat, for pludselig blev der super koldt ... især hvis man som jeg kun havde shorts, t-shirt og sandaler på.

8 kommentarer:

 1. Åh, det har jeg hørt om før og vil så gerne se det. Hvor længe kan man det?
  Der er vist noget for enhver smag, men sådan skal det jo også være :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget for enhver smag :)

   Den varer hele juni måned men den er altid overrandt de første to uger, elv om jeg ikke lige havde noget imod det på selve åbningsdagen ;-) alle var glade ... også selv om nogen overhovedet ikke kunne se, at jeg nærmest sad på hovedet for at tage billeder ;-)

   Slet
 2. Det kunne jeg sørme godt tænke mig at se..
  Dejligt med en fridag i smukt vejr, det må du da også trænge til midt i dit afsluttende projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ret så dejligt og iført shorts, t-shirt og sandaler var livet bare skønt ;-)

   Udstillingen varer som sagt hele juni måned, så hvis i planlægger en tur til det jyske kunne dette være en mulighed for at se noget anderledes og udendørs kunst :)

   Slet
 3. Det har jeg aldrig set. Det ser spændende ud og jeg glæder mig til at blive pensionist. Faktisk ;-)
  Jeg har ikke tid til noget mere.

  SvarSlet
 4. Sculpture by the sea har eksisteret i et par år eller mere og er blevet introduceret af kronprinseparret, som har set noget lignende i Sydney ;-) og de mente, at i Danmark var det perfekte sted til sådan en udstilling altså Århus :)

  Udstillingen ligger også på et dumt tidspunkt mener jeg så, for hvordan skal man have tid til at se udstllingen lige op til børns skoleferie :)

  Jeg er så ret så heldig for jeg bor jo i Århus ;-)

  SvarSlet
 5. Det er fedt med sådan et frikvarter fra det hele. Det ser ud til at være et spændende projekt, men der er ikke planer om Jyllandsbesøg lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så fedt at kunne vende tilbage med fornyet energi :)

   Der er mange forskellige kunstforme og nogle er mere eller mindre interessante ;-) og den kan bestemt ses igen og igen :)


   Jeg skal på mandag, hvis altså vejret er godt, ud at se noget af det igen sammen med min mor :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad