mandag den 8. juli 2013

Tall Ship Race ...

Jeg lovede en, at hun skulle drilles lidt med noget photoopportunity og skibe ... Så her kommer der nogle billeder fra lørdagens Tall Ship Race.

 Nu skulle man jo tro at alle skibe var træskibe ... Men af de store skibe - også kaldet A-skibe - var der vist nok kun 4-5 træskibe, hvoraf de to af dem var de ældste træskibe og samtidig også danske ...

Da vi går rundt på de forskellige kajer, ser vi pludselig 2 kajakker og en robåd kommer. Det under vi os lidt over indtil det går op for os, at de jo repræsenter Grønland.


Vi blev lidt sultne, så vi snuppede en gang fish 'n chips ...

Imens vi går rundt og nyder vores aftensmad, ser vi pludselig nogle mennesker på vej på i masterne ... Der skulle liges vises en demonstration på, hvordan matroserne kommunikerer og bevæger sig oppe i det højere luftrum ...


Og det var det for denne gang ...

10 kommentarer:

 1. Jeg håber Aalborg får besøg igen, det er virkelig et flot syn og du har fanget stemningen godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke de kommer igen til Aalborg, og du har fuldstædig ret ... det er et flot syn :) og tak ;-)

   Slet
 2. Dejlige billeder og jeg bliver lidt misundelig - osse selvom jeg havde glæden af feltet da det trak ned gennem Øresund for fulde sejl.. et fantastisk syn, der varede i flere timer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sagde jo, at jeg nok skulle drille dig lidt ;-)

   Det varede jo også flere timer i bugten og du har fuldstændig ret ... det er et flot syn på de er med fuld sejl :)

   Slet
 3. dejlige billeder og imponerende at de kan klatre sådan rundt i mastetoppene. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja :) jeg har ikke som sådan højdeskræk ... men der skulle en meget god grund for mig til at kravl derop ... også selv om veninden og jeg talte om at tage med på sådan en tur til caribien i 3 måneder ....

   Slet
 4. Jeg er vild med de store sejlskibe.. havde jeg været i nærheden af Århus, havde jeg også været at finde i nærheden af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Byen havde glæde af dem i 3 dage men det var nu et rigtig flot syn da alle både var på vandet lørdag :)

   Slet
 5. Det må have været en skøn oplevelse at se alle de fine fartøjer. Jeg misunder altså ikke dem, der hænger oppe i masterne.

  SvarSlet
 6. Jeg elsker synet af de store sejlskibe ... havde engang fornøjelsen af at se en større flotille af dem sejle igennem ved København, hvor der på mange af dem stod matroser på alle 'tværdragerne', eller hvad de nu måtte hedde - men superflot var det!

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad