onsdag den 23. januar 2013

I dag er en mærkedag, for ...


For 17 år siden klokken 03.44 blev en lille dreng på 4100 gram og 52 cm lang født - jeg mente bestemt ikke, at det bette barn kunne veje så meget, men det gjorde han. Han blev født ind i en verden, hvor der var snevejr og som stjernekigger. Så allerede der var han nysgerrig og havde appetit på livet ...

Her 17 år senere kan jeg kun sige, at han er vokset mig over hovedet - 1,85 høj og ranglet er han. Hans appetit både til mad og indtryk fejler bestemt ikke noget. Nogen gange skal han dog skubbes ud over kanten, men han tager det med oprejst pande og lander som regel på begge fødder.

Han er glad, smilende og nyder at møde nye mennesker. Lige nu går han i 10. klasse og skal snart vælge linie ... men jeg behøver ikke at bekymre mig, for han ved allerede, hvad han vil. Han vil nemlig tage HHX med innovation - efter sigende skal 2. fremmedsprog være spansk, for han synes ikke, han er dygtig nok til tysk og hader det hårde sprog og ikke mindst grammatikken.

Lige præcis hvad han vil bagefter gymnasiet, ved jeg ikke. Det tror jeg heller ikke, han selv ved, så vi tager det med ro, indtil han har bestået den eksamen også.

Men jeg er stolt af min "lille" store og kærlige søn, og jeg fryder mig hver dag over, hvordan han trives. Jeg nyder ham i den grad ... også hans tillid, for han fortæller mig mange sjove og finurlige ting.

12 kommentarer:

 1. Tillykke med ham. Det ser ud som om du har god grund til din fryd og din stolthed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ... ja jeg kan kun være stolt over ham :)

   Slet
 2. Tillykke med sønnen.. :-)

  SvarSlet
 3. Awww tillykke med ham! De er så skønne de der 17årige! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig rigtig skønne :)

   og tak ;-)

   Slet
 4. Stort tillykke med sønnen, ..;-D

  SvarSlet
 5. Tillykke med ham.
  Det er altid skønt at læse, når folk er stolte af deres børn, for det har man nemlig lov til at være!

  SvarSlet
 6. Tillykke med sønnike; det er dejligt at læse, at du er så stolt af ham.

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad