onsdag den 30. januar 2013

Mobil Telefon ...

Som I ved, har jeg brokket mig rimelig meget over min mobil telefon ...

Troldeungen brokker sig også over sin mobil telefon, for han var så smart/uheldig at hælde vand ud over bøger og meget andet inklusiv et styks mobil telefon og en iPod. IPod stod ikke til at redde, den er vandskadet ... mobiltelefonen virker men har helt sit eget liv ... Så han har fået lov til at "låne" en ganske almindelig Nokia telefon.

Jeg siger ikke et ondt ord om Nokia, for jeg har i ualmindelig lang tid haft Nokia telefoner.

Men både Troldeungen og jeg sukker ... vi sukker højt og længe ... og vi bliver ved med at sukke ... for vi vil begge gerne have en iPhone.

Der er bare lige et aber dabei ... de er dyre ... rigtig dyre. Og vi ønsker selvfølgelig ikke den allernyeste, for der er ikke lige en Rockefeller i nærheden af os. Så vi er begyndt at se på brugte ... de er også dyre men billigere end fabriksnye.

Nu får vi at se ... det må da for (et meget grimt ord - altså bandeord) lykkes på et tidspunkt ...

Jeg sukker lige en  gang til ...

10 kommentarer:

 1. Du kan jo altid forsøge dig med et bankrøveri!!!
  Går det godt har du ingen økonomiske problemer, går det galt har du heller ingen..... ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Så tror jeg bare, jeg sukker lidt mere ;-)

   Slet
 2. Hvor er det synd at Troldungen kom til at hælde vand ud over sin iPod! Jeg tror da, det må være muligt at finde brugte iPhones, for folk skifter jo rimeligt hurtigt deres telefoner ud. Jeg har derimod mine i mange år, da jeg ikke har behov for at have det nyeste nye. Jeg har da savlet lidt over iPhone 5, men jeg tror at mine behov er godt nok dækket med min iPhone 3 - og jeg vil heller ikke give så mange penge. Jeg synes at Apple er svinsk dyre med deres ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, det var vældig synd for ham, for han havde lige fået en ny og jeg ville ikke lave forsikring på den ....

   Men det er muligt at finde brugte iPhones ... de skal altså bare ned i en prisklasse, som jeg vil betale :)

   Slet
 3. De er dyre de telefoner, jeg har jo lige fået en LG og den er jeg meget glad for og den er ikke så dyr, men håber det lykkedes for jer at finde nogle gode brugte..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. De er dyre .... men jeg er også til Mac i det hele taget ... hader pc af et godt hjerte ;-)

   Men det skal nu nok lykkes at finde lige 2 stk til mor og søn ;-)

   Slet
 4. .. Altså iphone4 bliver solgt meget billigt forskellige steder - folk der har fået en iphone5 vil af med deres 4'er.
  Det var måske en mulighed?

  SvarSlet
  Svar
  1. Deter det vi prøver :)

   Og jeg havde faktisk fået fingrene i 2 stk, men sælgeren var ... underlig ... først ville hun sælge men kun bestemte dage. Jeg kunne ikke de dage og havde arrangeret med veninde om at hente disse. Veninden skulle så kontakte sælger, men der blev aldrig svaret tilbage. jeg fik til gengæld en underlig sms midt om natten, som jeg selvfølgelig svarede på om morgen.

   Behøver jeg at sige at handlen blev annulleret fra min side ....

   Slet
 5. God jagt!
  Jeg har nu lidt svært ved at forstå, hvorfor man ikke kan bruge en af de andre og billigere smartphones, men jeg er nok ikke den rette at spørge ;-)
  Men når selv ham fra So Ein Ding venter tommelen nedad for iPhone i forhold til et par stykker af de andre, såhh ... han må da være en del mere overbevisende end mig.
  Det er vist en rigtig 'medløbertrend', det med iPhone, tror jeg. Lige som dengang VHS vandt over Betamax, men hvor Betamax teknisk set var det bedste.
  (Sorry :-D)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Jeg har haft andre og billigere smartphones længe, så det er helt ok ;-)

   Jeg tror du helt sikkert har ret i medløbertrend, men for mig handler det mere om det "familiære" med brugerfladen, for jeg er og har altid været Mac pige. Jeg skal så heller ikke lige på have den nyeste, men kan nøjes ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad