tirsdag den 29. januar 2013

Stof til eftertanke ...

Efter et par hårde dage op til weekend samt weekenden med er jeg nu snart meget klar til at starte sidste forløb af min uddannelse...

Den starter faktisk allerede på torsdag ... hvor der er møde om bachelorprojektet, og hvordan det skal forløbe mv. Jeg glæder mig til at komme i gang igen og til at blive så meget færdig med uddannelsen.

Men det kan også godt skræmme mig lidt ... ikke at jeg bliver færdig med uddannelsen, men mere hvordan udsigterne er med hensyn til arbejde bagefter.

Egntlig skulle jeg have været færdig nu ... men det er jeg så ikke ... Holdet, som blev færdig i januar, består af 20 personer. Af disse 20 personer er der 3 personer, som bor i Midtjylland - resten i Nordjylland. 4-5 stykker har børn og "sat" i Nordjylland. Resten har parforhold eller er enlige.

Men der har jo i længere tid været ansættelsesstop. Det blev der jo (heldigvis) løst op for sidste år. Men fordi dagpengereglen spøger nu, er der oprettet diverse akutjob. Så det kan se lidt sort ud med job alligevel.

Jeg havde i min naivitet troet, at mindst halvdelen havde fået job ... godt nok er jeg ikke venner med alle fra holdet på facebook ... og jeg havde troet, at alle ville være villige til at rejse efter job eller andet.

Jeg er blevet klogere ... for jeg talte med en fra holdet i går. Det viser sig, at 2 ud af 3 fra Midtjylland har fået job, og 3 ud af 17 fra Nordjylland har fået job.

Ret tankevækkende ...


8 kommentarer:

 1. Det bliver spændende at komme i gang med din bachelor, og jeg håber meget at du ender med at finde dig et godt job, når du er færdig til sommer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver rigtig spændende :) .... og tak jeg håber også ...

   Slet
 2. Vi krydser fingre for dig alle sammen! Så får du job. Helt sikkert.
  God fornøjelse med sidste del.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen ... både for det ene og det andet ;-)

   Slet
 3. Håber du finder det job du søger, men jeg kan jo godt se på den statistik at man skal være mere end heldig for at få en af de få stillinger, der bliver slået op. Men du må gå benhårdt efter det og så vidt jeg kan se på de afdelinger jeg har besøgt ser det ud til at der snart bliver et pensionshul... så mon ikke de begynder at ansætte igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige netop det jeg satser på ;-) altså en udskiftning af medarbejdere omkring sommer ...

   Slet
 4. Du skal nok finde et job, for du virker som om du har meget energi på det. Jeg ønsker dig i hvert fald held og lykke med det. Men nu skal du jo først skrive din bacheloropgave og du må endelig nyde processen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil så gerne have et job indenfor radiografi ... det er spændende og der er ikke en dag, som ligner den anden ;-) hvilket er meget godt.

   Ja bachelor venter lige om hjørnet :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad