lørdag den 7. december 2013

Hjemme igen ...

Så er jeg hjemme igen ... eller det vil sige at jeg var i min skønne og dejlige seng kl 02.45 i nat.

Torsdag morgen var der som sagt intet på vej til arbejde, og jeg havde pakket diverse overlevelses kit til en overnatning samt tøj til julefrokost.

Vi havde da også travlt, fordi alle ville have lavet deres undersøgelse, inden Bodil kom til Sønderjylland. Omkring middagstid var min kollega og jeg udenfor en tur, hvor vi kiggede lidt på blæsten og træerne. Det blæste ... så vi lavede en lille plan. De kollegaer, som boede længst væk, fik at vide, at de godt kunne begynde at pakke sammen. Klokken 14 ca var afdelingen næsten affolket, fordi der ikke var nogen patienter og Bodil blæste en del. I hvert tilfælde frarådede politiet al unødig udkørsel på det tidspunkt. Men selvfølgelig var der nogle patienter, som ville have deres MR scanning foretaget uanset Bodil. Så MR kollegaen fortsatte med at arbejde, han skulle egentlig også have have tilkaldvagten. Vi blev enige om at jeg overtog den, når han var færdig med programmet

Så helt uventet kom jeg lige på vagt en dag før. Og med Bodil rasende udenfor og Helgas - spøgelse på afdelingen - legen med lys fik jeg set noget fjernsyn og DVD, inden jeg faldt i søvn.

Fredag var en stille og rolig dag med næsten ingen patienter, hvor jeg skulle have sen vagt samt tilkald. Afdelingen blev affolket til normal tid, og så kunne jeg gå rundt og pusse nusse lidt indtil klokken 16, hvor jeg kunne gå.

Jeg havde tænkt mig at tage en tur ned i Tønder by, men planerne blev da lige ændret en del, for det haglede som en i ... og blæste, så efter et pit stop i Kvickly, tog jeg ud til kollegaen, hvor julefrokosten blev afholdt.

Alle de andre og maden ankom, og så begyndte vi at spise. Min søde kollega kigger på og siger: Det plejer altså at være sådan at vagttelefonen ringer lige når jeg skal til at spise ... vi satser på det ikke bliver tilfældet i dag.

Det blev det så ikke helt, for jeg nåede at få en silde mad, inden telefonen ringede. Så jeg daffede lige så stillede - ca 20 km/t - ind til Tønder by på veje med sæbe lignende konsistens og haglbyger. Jeg fik taget de billeder jeg skulle og ventede lige på svar inden jeg tog tilbage. Vejene var det en lille smule bedre ... sæben var da forsvundet noget.

Tilbage hos kollegaen nåede jeg kun lige at tage fat i håndtaget, da vagttelefonen ringede endnu engang. Så jeg kørte tilbage endnu engang.

Da jeg endelig kom tilbage, var de gået i gang med de lune retter, men de havde gemt noget af alt det andet. Jeg fik noget lunt at spise, og så var jeg mæt.

Vi spillede pakkeleg, hvor stopuret desværre var sat på pause, så det blev en laaaaaaaaaang runde. Sjovt var det nu.

Pludselig var klokken over 22, og jeg havde fri. Vagttelefonen blev i den grad slukket.

Omkring en time senere blev jeg enig med mig selv om, at nu skulle det være nu. Jeg ville hjem i min egen seng. Så jeg kørte nord på ... i snebyger og nada sigtbarhed ...  Da jeg nåede Haderslev var der intet på motorvej og så gik det lidt hurtigere.
Ved Vejle var der gjort opmærksom på at vindfølsomme biler skulle undgå broen. Min Lupo er lille og hopper en smule i blæsevejr, så jeg valgte at køre igennem Vejle.

Yngstemanden ringede jeg til for at høre, om han nu havde lyst til at komme hjem, for så kunne jeg lige køre forbi centrum. Det ville han mægtig gerne ... så var han fri for at betale til bus billet. Snu dreng.

Og jeg har sovet så forrygende godt. Men nu skal jeg op og handle for at gøre de sidste ting, inden det vil vælte ind med gæster sidst på dagen.

2 kommentarer:

  1. Håber du nåede det du skulle i dag. Du må godt nok have været træt, da du kom hjem :-)

    SvarSlet
  2. Jeg var træt og jeg fik en giga hovedpine, som helt sikkert skyldes for lidt søvn, men jeg nåede alt og havde en super hyggelig aften på trods af hovedpine ;-)

    SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad