søndag den 15. december 2013

Julegave ræs ...

Normalt ville jeg på det her tidspunkt have styr på alle gaver og sendt diverse julekort ud. Sådan er det bare ikke i år.

De fleste julekort blev dog sendt i går med lidt stres og jag, for pludselig gik det op for mig i går, at posthuset altså lukkede kl 14 og jeg var da lige et stykke fra det posthus. Jeg synes dog efterhånden, at det er dyrt at sende julekort ... men det er så hyggeligt at modtage kort, at jeg gerne sender kort.

Og så er det der med gaver ... nu er der jo ikke så forfærdelig mange personer jeg skal give gaver - der er kun fire. Så jeg plejer i god tid at have en ide om hvad de skal have og også få købt dem i rimelig tid. I hvert tilfælde plejer jeg på nuværende tidspunkt at have købt alle. Sådan er det bare ikke i år.

Men fredag fik jeg slået hul på bylden ved at få købt en gave til Daddy.
Lørdag fik jeg lagt en gave til side til en af sønnerne. Jeg kom så til at hugge en ide fra Rengøringskonen, så jeg nu har alle gaver til Daddy. Og gaverne til Rengøringskonen fik jeg sørme også købt.
I dag fik jeg så købt en lidt dyr gave en af sønnerne, som var lagt til side. Men sørme om Rengøringskonen ikke tager hævn ... for nu vil hun give mig pengene for gaven til sønnen, så nu må jeg ud og finde på en anden gave.

Status er så nu ... to personer er købt til og der mangler nu gaver til to personer og så også lige Inky - tror jeg nok. Men hvad jeg har hele 8 dage til at købe de sidste gaver ... udover jeg skal på arbejde og hjælpe Golferen med hans projekt/eksamens opgave og ikke mindst sørge for at få hvilet og sovet.

Nå men jeg når det hele er jeg sikker på.


6 kommentarer:

 1. Og så er det ikke godt at vide, hvornår man bliver færdig, når gaverne sådan handles videre :-) Men det er nu heller ikke så tosset, at indkøbene bliver koordineret lidt, så man ikke skal bytte, fordi der er købt flere af samme ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg blev færdig :) med et par dage at løbe på endda
   At jeg så skulle købe for yngstemanden var så ikke lige med i planen ;-)

   Slet
 2. Du skal nok nå det alt sammen, det føler jeg mig overbevist om.

  SvarSlet
 3. Det kan godt give nogle udfordringer, når man har sit arbejde så langt fra hjemmet - der er ikke lige al den tid, man plejer at have.
  Men det skal nok gå altsammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik :) og det var hyggeligt om end ikke det samme som altid men jeg er nu et af de mennesker som ikke altid har fri på hellig dage ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad