mandag den 2. december 2013

Jeg oplever meget ...

Jeg kunne skrive om sjove oplevelser, elendige bilister, vejret, mine børn og så videre, for jeg formulerer mange indlæg i løbet af en dag. Men jeg må give Kong Mor ret, for selv om de er blevet formuleret og omskrevet, er det altså ikke muligt at skrive indlæg, når jeg ligesom Kong Mor bruger meget tid med at køre bil.

Som sagt oplever jeg meget hvad enten det er på job eller på vej til job.

I dag var heller ikke en undtagelse ... bortset fra at jeg kunne have været indblandet i det.
Jeg var på vej til Sønderborg ... dog skulle jeg møde lidt senere end normalt, så jeg kunne tillade mig at køre senere. Bilen blev tanket og så var det ellers syd på ...

Indtil trafikradioen var så sød at komme med en servicemeddelelse, som så blev gentaget med cirka 10 minutters mellemrum. For der var nemlig sket et uheld, som betød, at motorvejen imellem Ejer Bavnehøj og Horsens i sydgående spor var total spærret. Man skulle derfor sørge for at komme af inden man nåede afkørsel 54. Jeg valgte at køre af 2 afkørsler før og køre af landevejen.

Dette betød jo desværre, at jeg jo ville blive forsinket noget. Så da jeg var i nærheden af den sædvanlige afkørsel holdt jeg ind for at kontakte Sønderborg og sige jeg var forsinket. Det tog da lige yderligere 20 minutter.

Men jeg nåede frem ... kun 45 minutter forsinket og kunne være med til brandøvelser, hjerte/lunge kompression, IT info, HR info og ikke mindst fotografering af mig til personalekort.

Endelig hjemme igen efter en begivenhedsrig dag med mange informationer og ude øvelser i forbindelse med brand - hvilket var frysende koldt - rakte jeg om for at tage posen med ekstra tøj. Kun for at finde ud af at den glemte jeg lige i Sønderborg ... ikke smart ... nå men jeg jo "bare" ringe til dem i morgen.

Nu sidder jeg bare og slapper af inden jeg om snart skal ind og se dyner.

2 kommentarer:

 1. Der er gået adskillige timer til spilde på den jyske motorvej i dag. Det er så surt at holde der og ikke kunne komme videre. Her i huset har vi aftalt, det det varer 3 uger, inden der kommer sne. Det skal nemlig ikke være den, der forlænger vores ture på landevejene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg var blevet fanget i den der kø, tror jeg nu nok jeg ville kontakte min leder for at høre, hvad jeg skulle. Det kunne ikke betale sig at køre til Sønderborg og nærmest heller ikke svare sig at køre til Tønder.
   Jeg er så meget med på vognen med hensyn til sne ... faktisk må det gerne sne den 23. til og med den 25. og så ellers holde pause indtil den 31. december ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad