torsdag den 2. august 2012

Godt i gang ...

Jeg kom hjem i går. Jeg var en "forkælet" pige, for jeg blev kørt til døren af Daddy. Både Rengøringskonen og Daddy mente, at det kunne være lige meget, om der blev kørt til Århus eller Hobro. Så kunne jeg også få mine flyttekasser hjem og begynde nedpakningen ...

Jeg kunne faktisk også være blevet på gården til fredag, hvor Daddy skulle til Århus alligevel. Men mor genet spillede ind, for Golferen blev nemlig færdig tirsdag som butiks assistent. Selv om han har valgt at læse videre, ville jeg gerne hjem til ham for at få "styr" på ham med blandt andet fagforening. Det fik jeg ...

Men når nu Daddy havde kørt mig til Århus, lokkede jeg ham til at køre mig i Silvan for at købe yderligere flyttekasser. Det skulle være de små, hvor der kan være bøger og porcelæn i. Jeg kan dog allerede nu se, at jeg kommer til at mangle en del små kasser, for jeg har dælme mange bøger, der skal pakkes ned. Derudover er jeg jo ikke engang startet på køkkenet, hvor der er en del porcelæn samt en hel del kogebøger.

Jeg er dog i fuld gang, og jeg laver mig en flytte mappe, hvor alle ting skal i. Den skal så følge mig den næste måneds tid.

Jeg vil fortsætte min nedpakning af vitrineskabet og så gå videre til nedpakning af diverse nipsting i stuen...

Hav en rigtig god torsdag ...

2 kommentarer:

 1. Pyha - når jeg læser om andres flytning, håber jeg, at jeg skal bæres ud fra mit hus ... Vi flyttede ind for 24 år siden, så der er samlet en del sammen efterhånden. :-)
  Fortsat god arbejdslyst ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ellen :) og jeg har "kun" boet her i 3 år. men jeg synes at jeg har meget ... hmm ... ragelse ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad