søndag den 12. august 2012

Sidste feriedag ...

Så er det i dag sidste feriedag - ikke for mig - for mine poder ...

Troldeungen starter i morgen i ny skole i 10. klasse. Han skal gå på håndboldlinien og er lidt spændt på det. Men det bliver en omvæltning, for han har tidligere været vant til at vælte ud af sengen kl. 8 for at "drøne" over på skolen til kl. 8.15 ... også selv om jeg har forsøgt at ringe til ham kl 7 for at få ham ud af fjererne.  Han har også brugt hans ferie på et rigtig god måde, synes han selv, for han har netop vendt op og ned på dag og nat lige indtil i dag ... jeg var så "bare" ond i dag, for jeg gik ind og vækkede ham kl .10.30. Han har tilbragt noget af dagen sammen med hans far og en anden kammerat. Og han har fået lyse totter i håret, hvilket betyder han har været i solen.

Golferen blev jo færdig på lærepladsen 1. august og har brugt de sidste mange dage på at spille golf, hvilket han har nydt i stor stil. Han skal også starte en ny tilværelse i morgen, for han begynder at læse på HF i morgen. Derudover skal han også flytte. Han skal så være ude af hans lejlighed den 20. august og har ikke noget at bo i før den 1. september. Jep - vi går ind for at flytte og helst oven i hinanden. Hvad han har lavet i dag ved jeg ikke men jeg tror han har hygget sig med kammerater og noget strand.

Jeg har så lige 14 dage mere inden jeg starter i praktikken igen. Men jeg glæder mig faktisk til at få lejligheden for mig selv i hverdagen, for så har jeg ro. Det bliver skønt. Jeg har igen slappet af i dag og ikke lavet en disse ... det passer så ikke helt, for jeg har haft gang i damperen på badeværelset, inden jeg igen tog til stranden for at nyde solens stråler.

I morgen skulle jeg gerne få flere flyttekasser, men jeg ved ikke hvornår, og jeg får også besøg af rengøringskonen.

Nu vil jeg overlade internettet til yngste pode og kaste mig i sofaen og slappe af lidt, inden jeg skal se dyner ...2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt huske det, det med at vende rundt på dag og nat. Det hører vist alderen til ... i dag ville jeg synes det var spild af tid at sove til langt op ad formiddagen - eller eftermiddagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan også sagtens huske det med at vende nat og dag ;-) og han har også fået lov bare ikke i går ;-)

   I dag bruger jeg hellere tiden på stranden til at få en morfar, når det er godt vejr ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad