tirsdag den 11. september 2012

Mangelliste

Når nu man som jeg flytter ind i en lejet bolig, er der som regel altid en mangelliste, som skal udfærdiges senest 14 dage efter indflytningen.

Det skal der jo også her på denne nye matrikel, så da vi gik og malede med mere, tog vi selvfølgelig også billeder af de mangler, som vi stødte på.

Så kunne jeg altid skrive ned og vedhæfte billederne til boligselskabet ... ikke noget problem.

Indtil i dag hvor jeg taler med ex-svigerinden, som faktisk er ansat på varmemesterkontoret herude ...

FOR EN I H.................... jeg har fuldstændig svedt den der forbandede mangelliste ud ... KATASTROFE ... for jeg har haft lejligheden i morgen i 14 dage ... tænke tænke tænke ... spørge ex-svigerinden "kan mangellisten sendes via mail?" Det vidste hun så ikke helt.

Altså jeg kunne bestemt ikke nå at skrive den OG sørge for at få den postet i dag, når jeg først kom i tanker om det omkring 20-tiden, så jeg ville tage chancen og sende det til egen mail, og så fluks ringe til dem i morgen.

Så går jeg i gang med at skrive ... Men jeg finder da hurtig ud af, at det er bøvlet at skulle skrive det hele i hånden, så jeg laver et word dokument og begynder at skrive ...

PYHHH ... jeg ser pludselig på "tilsendte" mangelliste, at datoen for indflytningen er 1. september OG at det er fra indflytningsdatoen. Så jeg kan sagtens nå det og kan tage det lidt mere med ro.

Men jeg sørger alligevel for at den bliver skrevet færdig, så den kan blive postet med e-mail til dem i morgen.

Jeg havde dog lige lidt sved på panden, inden jeg opdagede den magiske dato ...

4 kommentarer:

 1. Det ville jeg dæleme også have haft - sved på panden altså, specielt når der ER mangler - ellers kunne det jo have været ligemeget, om du havde nået sidste frist :-)
  Godt, du blev reddet på målstregen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der ER mangler ... og der VAR sved på panden ;-)

   Ja skønt at blive reddet på målstregen :)

   Slet
 2. Pyh ha, reddet på målstregen...

  Det var godt du nåede det, for ellers havde du hængt på de mangler, der er ved din nye lejlighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal bestemt ikke hænge på nogle af de mangler i lejligheden ... De tidligere lejere har været rigtig dygtige til at male .... De har nemlig malet hængsler og termostat regulatoren blandt andet ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad