søndag den 30. september 2012

En skønne weekend ...

Sikke en skøn weekend ... og den er ikke engang slut ...

Fredag kom Daddy med bilen, så imens han arbejdede, shoppede jeg ... hvis altså det at være i Bilka er at shoppe ... men der var tid til at shoppe i en anden butik også. I denne butik købte jeg stof ... meget stof ... for det er min plan at sy hjemmedragter og futter som tak for hjælpen til Daddy og Rengøringskonen.

Vel hjemme igen blev der pakket ud til den store guldmedalje. Og så blev det sidste på skillevæggen lavet, så nu er der ro på det næste stykke tid. Og alle næsten alle billeder blev hængt op. Der mangler kun nogle få og så lige få billeder op inde på Troldeungens værelse.

Golferen havde jeg ikke hørt fra siden tirsdag, og han svarede ikke på sms'er eller opkald. Så jeg måtte lige fortælle ham, at almindelig pli er at svare - om end kort - på sms eller noget. Han havde ikke kontaktet nogen af os, så vi vidste ikke, hvad han syntes om, de forandringer vi havde lavet på hans værelse. Men han var rigtig glad for dem, og han havde såvidt jeg ved ikke været ved hans far. Så nu er han vel installeret.

Både han og Troldeungen var på arbejde til lang tid, for der var lang åbningstid i Centeret. Så jeg benyttede lejligheden til at bruge lidt flere penge på nogle nye bukser og bluser.

Lørdag gik jeg og små frøs, og alle de varme (2) bluser jeg har, ville jeg ikke have på, for det var ikke lige det, jeg synes om. Så er der jo ikke andet end at ty til symaskinen. Jeg havde noget strikstof, som lige blev forvandlet til en skønne bluse. Jeg gik også med kolde tæer, så jeg lavede et par prøve futter. De blev ikke kønne, men de varmer mine tæer noget så dejligt. Selve modellen skal modificeres, inden jeg laver nogle nye.

I dag er det så lektie og oprydnings tid. Oprydning skal der til, for der er støvet overalt. Lektier bliver desværre ikke lavet af sig selv, så de skal også laves.


Fortsat god søndag til alle ... jeg napper lige en dag mere i afslapningens tegn i morgen.

4 kommentarer:

 1. Du hygger dig rigtigt; det er dejligt at læse om. Daddy og Rengøringskonen bliver da garanteret glade for hjemmedragterne, når de engang bliver færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har rigtig hygget mig :) og jeg tror bestemt de bliver glade for gaverne ...

   Slet
 2. Fin måde at sige tak på :-)
  Det kommer an på, hvad man skal købe i Bilka, om man kan kalde det at shoppe. Hvis det er husholdningsartikler, hedder det ikke shoppe, så hedder det at købe ind :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. I bilka var det en kombi ;-) for det var ikke planen jeg skulle have noget, men jeg blev inspireret ...

   Tak :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad