mandag den 11. november 2013

Første dag på job ...


I dag var så første dag på job. Jeg var stået op i god tid og fik morgenmad (hvad jeg ellers plejer at tage omkring 2-3 timer efter jeg er stået op), for jeg vidste jo, at der ville gå lang tid før, jeg fik noget.
Jeg skulle så først møde kl. 9, men myldretrafikken starter omkring 7 både her i Århus og bestemt også ved Vejle.

Jeg tænkte, at jeg måtte have noget at drikke med på vejen, så jeg lavede en kop te. Ud af døren og ned i bilen ... jeg havde god tid. Frosten havde meldt sin ankomst, så bilen skulle lige skrabes af. Koppen med te bliver sat på passagersædet - åbenbart lidt skævt for den vælter selvfølgelig og en 1/2 kop ender på sædet.

19 minutter i 7 starter jeg så turen fra min bopæl og præcis 2 timer efter stopper jeg bilen og går ud.

Dagen i dag har stået med at kigge over skulder og så videre, men jeg har også selv taget optagelser. Derudover er jeg så også blevet tæppe bombet med informationer om koder, vagter, handlingsplaner, organisationens opbygning og jeg kunne sikkert blive ved.

Omkring klokken 2 kunne jeg mærke at aktivitets niveauet var på nedadgående, men der var en time tilbage, så jeg holdt ud.

På vejen hjem måtte jeg lige forbi en tank for at blive tanket op - både bil mæssigt men så sandelig også energimæssigt med noget chokolade.

Vi har nu fået noget at spise. Yngstemanden skal snart til håndbold træning. Jeg er trukket i nattøj og sidder lige nu og overvejer, hvad jeg skal. Energi depoterne er nemlig opbrugt for i dag, så det at fortrække til soveværelset og sætte en film på computer er lige nu den jeg hælder mest til.
Jeg tror bare ikke, jeg når at se filmen færdig, før Ole Lukøje har kastet sit støv over mine øjne.


4 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er du da hammertræt. Først en lang transport, så 10.000 nye indtryk og informationer, og så en lang transport hjem igen. Du sover 10 timer i døgnet hele den første uge, tror jeg :-)
  Men du er garanteret også glad trods trætheden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var hammertræt, så det at se film under dynen lykkedes ikke ;-) for jeg fladet i søvn inden klokken 20.00 :)
   og du har ret ... jeg er glad :)

   Slet
 2. Fedt at høre lidt om første dag og for mig plejer det at tage en mdr før jeg begynder at være på plads i et nyt arbejde :-) Men på en mærkelig træt måde bliver man alligevel fyldt op af energi til at klare det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig vil det også tage tid for mig at få en rytme mv og du har ret :) jeg er træt men fyldt med energi ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad