søndag den 10. november 2013

Sidste dag som arbejdssøgende ... i hvert tilfælde for nu.

Sidste dag som arbejdssøgende ... i hvert tilfælde for nu.

Jeg har fået ordnet alle de der små ting såsom skattekort, afmelding til AF udover at lege mor, som kører sønnen til håndbold og ser den kamp. Og så lige gøre bilen vinterklar.

Weekenden er så gået med at vaske tøj ... yngstemanden klagede over, at han absolut ingen tøj havde, for jeg havde jo ikke vasket ... hvortil jeg kunne meddele, at så måtte han jo komme igen med at vaske tøj. Det vidste sig imidlertidligt, at der i badeværelset kun var en 11 /2 maskinfuld tøj, så jeg anede ikke, hvad han talte om. Indtil han kom løbende med snavsetøjskurv fra hans værelse. Vi fik så en snak om, at jeg absolut ikke vasker hans tøj medmindre det er ude ved vaskemaskinen, og det var nu på tide, at han også kom igang med at vaske.

Jeg havde også et andet projekt, som jeg gerne ville have færdig. Alle gulvpaneler og et vinduesparti skulle forvandles fra sort til hvid. Det vil sige at panelerne havde fået en omgang hvid, da jeg flyttede ind, men pga farven var sort tog det lige 4 lag hvid maling.
Vindues partiet består også af en skydedør, så jeg havde lidt besvær med at få nogle områder malet. Det havde hele tiden været min intention at få døren af for at få det malet ordentligt. Døren er bare tung som en i f... men i dag fandt jeg en løsning. Fingermaling ... altså der hvor penslen ikke kunne komme ind ordentligt blev der med fingrene malet :)

Der er også lavet en ordentlig stor portion aftensmad, så vi også har til de næste par dage.

Nu er madpakken lavet, sko er fundet frem igen og pakket i tasken, håndcreme mv er også pakket.

Det varer ikke længe før jeg ligger i min seng ... Jeg er spændt ... Sov godt derude.

6 kommentarer:

 1. Sov godt og pøj pøj med arbejdsstart i morgen. God tur sydover.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg sov som en sten og nød faktisk turen syd ;-)

   Slet
 2. Rigtig meget held og lykke med det hele :-)

  SvarSlet
 3. Så begynder et nyt liv ... også for yngste, som der nu bliver krævet noget af - det er da også for dårligt, Tove ;-)
  Held og lykke med det hele!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det nye liv er startet ;-) til stor irritation for yngsmand ;-) som jo synes det er uretfærdigt at han skal lave noget ;-) ... Pjat han er glad på mine vegne ;-) men der kommer helt sikkert nogle omvæltninger

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad