søndag den 17. november 2013

Vupti en uge er gået ... Eller fløj den?

Vupti en uge er gået ... eller rettere sagt det føles, som om den er fløjet af sted.

Den første dag på et nyt sted var som sagt  meget trættende, og jeg var total bombet om aftenen pga. af nye indtryk og nye mennesker.
Men ellers er dagene gået slag i slag, og jeg er faldet godt til. Der er og vil stadig være nogle ting, som jeg endnu ikke har styr på, men det går fremad med store skridt.

Genopfriskning af det jeg har lært for længe siden kommer hurtigt og lærer hvordan de vil have billederne der kommer også hurtigt. Deres system er jeg overhovedet ikke vant til men som sådan meget nemt at finde ud af ... så er der bare det at huske hvordan ...

Fredag var en skøn dag ... jeg fik meget ros og var også selvstændig i mange opgaver - det havde jeg også være de andre dage, skal lige siges.
Og komme hjem til en rengjort lejlighed, hvor der også var blevet hængt lampe og glastavle op samt opsat stænkplader bag komfur og vask samt meget andet. Rengøringskonen og Daddy havde nemlig været på spil, hvilket yngstemanden havde udnyttet. Han havde nemlig skrevet en sms til beddes (Daddy), om mormor ikke ville være sød at stryge hans skjorte. Det var aldrig gået hvis han havde skrevet den til mig, for så havde han fået besked på at gøre det selv. Yngstemanden havde også udtrykt ønske om at få pudset hans vinduer, hvortil rengøringskonen havde sagt, at hvis han skulle have pudset vinduer, skulle han gå op med tv'et (hvilket jeg havde bedt om at gøre engang i januar 2013). Så fik han ellers travlt med at gå op med tv'et. Nu er jeg så spændt på, hvornår han går op med det pap, jeg bad ham gå op med lørdag.

Men ellers har weekenden gået med at slappe af, drikke lidt rødvin, se begge mine drenge, klippe yngstemandens hår, spise sammen med en veninde, købe lidt ind og ikke mindst sove længe ... helt til klokken 7.

Nu varer det ikke længe før en ny uge starter og jeg er spændt på hvad den byder og jeg glæder mig også til de udfordringer der kommer.

4 kommentarer:

 1. Dejlig positivt indlæg til en travl og trættende uge! Det må være dejligt for dig ar være i gang igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Deter så skønt at være i gang igen :)

   Slet
 2. Hvor er det dejligt, at der er opbakning og hjælp hjemme. Det må være dejligt at være i gang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hele familien bakker op omkring mig og det er så skønt :) både det og at være i gang igen ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad