søndag den 8. december 2013

Kylling i gips ...

I går genoplivede jeg en af mine gamle traditioner ...

Jeg havde i nogle år altid nogle veninder på besøg lige omkring min fødselsdag til julehygge med god mad og masser af snak. Og til dette arrangement er der altid hjemmelavet mad og det skal være mad, som er nemt at lave eller passer sig selv.

Så en gang om året laver jeg altså kylling i gips, som nu er blevet omdøbt af en af mine veninder. Det er en kylling bagt/stegt i en saltskorpe. Den er perfekt, fordi den tager cirka 2 timer i ovn og alt andet tilbehør kan jo også laves i forvejen. Det smager forrygende.

Vi startede omkring 17 tiden og snakken gik. Der blev også grinet en hel del, så meget at yngstemanden fortrak til eget værelse og skruede en del op for TV.

Det var super hyggeligt og herligt.

Selv om det ikke var så sent, da gæsterne gik, var jeg træt og ville bare i seng. Opvasken ville i hvert tilfælde ikke vasket op af sig selv og den kunne helt sikkert også vente til i dag. Så butleren aka opvaskemaskinen har været på arbejde i dag over et par gange.

Og jeg har for første gang i lang tid sovet rigtig længe ... helt til klokken 10.

Nu skal jeg så i gang med at lave noget lasagne eller noget samt noget med tarteletter.

2 kommentarer:

 1. Gipskylling, hehe :-)
  Tillykke med fødselsdagen - og godt at du kom igennem Bodil uden hun fik lov til at forstyrre dig mere end rimeligt var :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en fin titel min veninde har givet kyllingen ;-)
   Tak :9 ja jeg kom fint igennem Bodil ... nu håber jeg bare at den næste storm venter til weekenden eller i hvert tilfælde på de dage jeg har fri ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad