onsdag den 4. december 2013

Stilhed før storm ...

Da dagen startede i dag var det gråvejr, blæst og regn ... Men i løbet af dagen klarede det op, og der var det fineste vejr ... i hvert tilfælde i Tønder. Vejret var nogenlunde hele vejen til Århus med skiftevis regn og sol og selvfølgelig som altid i denne tid mørke.

Men nu var det jo det der med stilhed for storm ... DMI varsler jo storm fra torsdag til fredag, og helt ærlig så er det altså ikke helt så spændende at køre i blæst og rusk, så der er allerede nu blevet taget forbehold.  Jeg pakker til en overnatning i Tønder og satser kraftigt på, at stormen har løjet så meget af fredag aften kl. 22, når min første tilkaldevagt er overstået, så jeg kan trille hjem i min egen seng.

Afdelingen er helt på det rene med, at jeg overnatter på selve afdelingen, for de vil hellere være sikre på jeg er der ... og hvad jeg så også fandt ud af i dag er, at hvis jeg opholder mig på sygehuset er jeg åbenbart også med i beredskabet - hvad så end det går ud på ... Så afdelingen har skaffet dyne og betræk. Hovedpude er der også men jeg foretrækker nu altså min egen.

Det mest trælse er nu ...
AT JEG SKAL FEJRE MIN FØDSELSDAG HELT ALENE I TØNDER I STORMVEJR ...
men på den anden side så skal begge drenge arbejde til kl. 20 i morgen, så der vil alligevel ikke blive fejret så meget...

6 kommentarer:

 1. Det lyder som en klog beslutning, at du ikke skal køre i morgen aften, og rigtig god fødselsdag. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bodil ruskede rigtig godt, så jeg var glad for at sove på afdelingen ... Knap så glad for Helga, som tændte lys hele tiden.
   Og tak jeg havde en hyggelig fødselsdag :)

   Slet
 2. Ej altså, sikke da et dumt sammentræf, men jeg tror også, du har truffet en klog beslutning i at blive dernede.
  Et stort tillykke med fødselsdagen i morgen kan du i hvert fald få med på vejen herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var et uheldigt sammentræf, men jeg kan ikke lige bestemme over vejrguderne ... hvis jeg kunne, så skulle der være lyst og varmt ;-)
   Tak skal du have Ellen :) jeg blev da fejret på arbejdet og fik de sødeste ørestikker af Yngstemanden :)

   Slet
 3. Ja bliv endelig i Tønder, der er ingen grund til at sætte liv og helbred på spil, hvis stormen bliver så slem, som de har lovet. God fødselsdag alligevel.

  SvarSlet
 4. Hanne - jeg blev der :) og det ruskede en del i bygningen, og jeg fik sovet :)

  Og tak :)

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad