søndag den 1. juli 2012

Tivoli Friheden og hjemmebag ...

Weekenden er gået hurtigt ... men det har været hyggeligt.

Lørdag startede med en telefon opringning fra veninden, og der blev snakket ... indtil hun spørger om, jeg ikke kunne tænke mig at komme ud ti Tivoli Friheden sammen med hende og hendes børn samt en anden. Hun lokkede med mad og godt selskab. Hvordan kan man så sige nej til dette. Så selvfølgelig tog jeg af sted. Jeg skulle så sørge for noget salat. Det blev til melonsalat og tomatsalat samt jordbær og ananas.

Tivoli Friheden arrangerer også Fed Fredag med mange forskellige kunstnere, f.eks. har Tim Christensen lige været der, og Outlandish kommer på fredag. Derfor kunne det betale sig at få et sæsonkort. Det er nu meget smukt inde i parken med karruseller og hele molevitten.

Mine fødder syntes, jeg havde været onde ved dem dagen før. Så imens de andre var henne og se Pjerrot, smækkede jeg ellers fødderne op og nød udsigten og solen.
Fartdjævle var vi da lidt, så Tyfonen blev da prøvet et par gange eller flere. Her er det veninden med flere, som prøver den. Veninden og jeg var som et par pjattede tøser med udgangstilladelse, så vi begyndte at grine og skrige inden den egentlig var kommet i gang. Så ifølge venindens datter var SÅ pinlige, hvad der gjorde, at vi drillede endnu mere.

Jeg hader radiobiler, så jeg var pak-æsel for de andre. Men jeg var oppe og "gynge" sammen med børnene, for det ville de andre voksne altså ikke,

"Orkanens Øje" den gamle rutsjebane blev da også afprøvet et par gange eller flere.

De har grill derude til fri afbenyttelse, så vi grillede og spiste inden vi vendte næsen hjemad, men så havde vi også været i der i 8 timer.

Dagen i dag har gået med at lave så lidt som overhovedet muligt.
Eller det vil sige, at der blev bagt brød og der blev lavet hjemmelavet blommemarmelade.

I morgen går turen nord på, hvor jeg skal lege chauffør for Golferen.


2 kommentarer:

 1. lyder til at have været en hyggelig dag, men nu må I altså holde op med at være så pinlige ... barnet får jo traumer for livet ;-)
  Jeg har aldrig været i Tivoli Friheden, men det ser herligt gammeldags og nostalgisk ud; bl.a. med den skønne karussel.
  Og det er en meget lækker blommemarmelade, du har produceret, ser det ud til ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er for sent - hun har fået traume over os ;-)

   Tivoli Friheden er et rigtigt hyggelig sted midt inde i skoven og alligevel tæt på byen.

   Og blommemarmeladen er bare rigtig god :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad