onsdag den 8. august 2012

Koala og Dukke Lise...

Mine drenge kunne jeg sige, at de tilhører mig som mine kæreste eje. Men det ville være rigtig meget forkert. For de er godt nok en del af mig, men jeg har dem jo kun til låns. De skal nemlig ud og leve livet udenfor mors vinger.

Jeg har dog nogle ting, som jeg værner om rigtig meget, og nogle af disse er forbundet med minder fra barndommen.

En af disse kæreste eje er min koala.
Koalaen er et levn fra Australien ... Eller det vil sige Daddy hjembragte koalaen, da han kom tilbage til Danmark to år efter, vi var kommet hjem. Faktisk havde han/hun en "lille" unge, som blev slidt op i barndoms årene. Den naturtro koala har fulgt mig, siden jeg var ni år og er  selvfølgelig mærket af årene med slitage på næsen. Drengene har altid vidst, at det var strengt forbudt at lege med den. Nu skal han/hun pakkes ned igen og have et nyt hjem.


Dukke Lise er også et af mine kæreste eje, som har tilhørt min mormor. Jeg kan ikke rigtig huske, hvornår hun er kommet ind i mit liv. Eller det vil sige, jeg kan huske, at hun boede i stuen ved min mormor, og når jeg som barn kom og besøgte hende, fik jeg lov til at lege med hende. Jeg mener at kunne huske, at jeg fandt Dukke Lise ved et tilfælde hjemme hos mine forældre. Jeg plagede om at overtage hende, og nu har hun til huse i stuen og "bor" på reolen. Igen har drengene vist altid, at denne dukke er ikke et legetøj. Hun skal nu også have et nyt hjem, og hun er i dag blevet pakket ned i en kasse.

Jeg har også andre ting, som jeg sætter pris på og værner om såsom et chatol, et gammel spejl og et kuk ur. Når jeg engang om en måneds tid eller noget bliver færdig med at indrette mig igen, skal jeg gerne vise Dukke Lises og Koalas bopæl frem.

4 kommentarer:

 1. Er da lidt spændt på, hvad du har fundet af hjem til dem :-)
  ... Kender godt det med sentimentaliteten, men på et eller andet tidspunkt må det være slut med at gemme for meget eller for længe. Men det kan godt være svært.

  SvarSlet
  Svar
  1. Koalaen kommer efter al sandsynlighed ind i soveværelset ;-)

   Jeg HAR smidt meget ud ... jeg er gået i fast rutefart ned til skraldespanden med mange poser ...

   Og mht sentimentaliteten så kan det være svært at skille sig af med det, fordi der er minder. Men det bliver gjort ;-)

   Slet
 2. Jeg havde også sådan en koala! Den er død nu - mølædt. Men jeg havde ikke samme kvaler med at smide den ud da jeg ikke har noget forhold til down under.
  Men ting er svære at skille sig af med. Kender det alt for godt!
  GOD flytning!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min koala er af en eller anden grund ikke mølædt endnu ;-) det eneste der er galt med den er at næsen er blevet en anelse slidt ...

   Så derfor overlever den endnu en gang flytning ;-)

   Og mange tak ... ved du har lige været igennem møllen og det kan trække tænder ud ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad