onsdag den 6. november 2013

Et s(t)ort hul ... og en god nyhed ....

Efter uddannelsen var slut, kom der ligesom et antiklimaks og spekulationer.

Selvfølgelig har det været dejligt at kunne gå hjemme og nyde sommeren men rent økonmisk ... surt og hårdt. Dimittendsatsen er ikke lige noget at råbe hurra for ... især ikke hvis man er ene forsørger.

Der er sendt diverse ansøgninger, og jeg har også fået diverse afslag. Jeg har også været til en del samtaler men falder på manglende erfaring. Hmm - det er altså svært at få erfaring, når ingen vil ansætte en.

Jeg har søgt bredt ... rigtig bredt - altså ikke kun i Midtjylland men overalt. Jeg har været til samtale så langt væk som det er muligt uden at skulle forlade Danmark - nemlig Bornholm.

Men tiden går uden et positivt resultat i form af arbejde, hvilket jo betyder - eller det betød for mig - at der var et stort hul, for der var jo ingen grund til at bevæge sig udenfor en dør ... der var jo ikke noget. Sofaen kaldte og negativiteten kom også ind i billedet.

På et tidspunkt var det selv for mig for meget, så jeg begyndte at hive mig selv ud af dette mega store hul. Først ved at gå i teater, dernæst et malerprojekt (som jeg så endnu ikke er færdig med) og hjælpe en venindes mor, som er ramt af en hjerneskade, med at handle en gang om ugen.

I sidste uge var jeg indkaldt til to samtaler på samme dag, men der var lige et lille logistik problem - det var næsten samme tid og to forskellige landsdele. Jeg kunne jo ikke klone mig selv, så jeg ringede til det sted, som havde indkaldt mig senest og bede om at komme til samtale en anden dag.
Den samtale jeg havde først sagt ja til var på Nykøbing Falster. Jeg fik desværre ikke stillingen - igen på grund af manglende erfaring. De havde så også valgt at ansætte en, som var kendt med afdelingen og derfor ikke skulle have den store oplæring. Afdelingsradiografen ville dog undersøge om det var muligt at få et vikariat i et par måneder, men desværre var det heller ikke muligt.

Denne uge startede lige en anelse hektisk.
Mandag skulle jeg starte på et obligatorisk kursus i jobsøgning. Men der havde jeg også lige en aftale med tandlægehøjskolen med hensyn til at få lavet nogle kroner. Efter aftalen med tandlægen kunne jeg så møde op kursus.
Tirsdag skulle jeg til den jobsamtale, som var blevet skubbet fra sidste uge. Stedet var Tønder Sygehus. Til samtalen talte vi om, hvorfor jeg havde søgt derned og hvorfor ikke i mit speciale og om det var af nød. (Selvfølgelig er det af nød noget af det, for hvem vil være arbejdssøgende? I hvert tilfælde ikke mig). Så blev jeg også spurgt om, hvornår jeg kunne starte, hvortil jeg svarede, at jeg i princippet kunne starte dagen efter, men der var lige nogle ting jeg gerne ville have i orden, så mandag i næste uge kunne jeg starte, hvis det var. Der blev også spurgt ind til hvornår jeg sidst havde taget knoglebilleder. Da samtalen var ved at være slut, siger afdelingslederen så, at hun gerne ville vise mig rundt på afdelingen imens de tre andre interviewer talte sammen, og hvis jeg havde tid til at vente på svar, kunne jeg på det inden jeg kørte nordpå igen. Selvfølgelig havde jeg tid for jeg havde sat dagen af til denne samtale.

Ved I hvad?

JEG HAR FÅET JOB FRA 11. NOVEMBER 2013 TIL 31. AUGUST 2014.

I dag er blevet brugt til at sige til kursus leder  ... jeg har fået job. At få afmeldt mig på AF. Hjælpe venindens mor osv.

I morgen skal jeg så lige nordpå for at få dytten gjort vinterklar.

Fredag skal jeg klippes og lige have lavet skattekort og boligstøtte om og alle mulige andre praktiske gøremål.

Men for søren jeg glæder mig som et lille barn til mandag ...

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke Tove, dejligt at have dig tilbage i blogland igen, men jeg kan godt forstå den uvisse situation påvirkede dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - jeg er også rigtig glad :)

   Slet
 2. Hvor er det fedt...stort tillykke ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det fedt. Tillykke med jobbet og rigtig meget held og lykke med det.

  SvarSlet
 4. Ajj hvor skønt, stort tillykke med jobbet. :-)

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad