tirsdag den 2. oktober 2012

Apropos edderkopper ... igen ...

Hmm ... jeg bor på anden sal, og edderkopperne finder vej til min bopæl. Men selvfølgelig de har jo nogle ækle ben og kan komme igennem sprækker med videre.

Troldeungen havde fået besked på at tømme Butleren, for han tømmer altså ikke sig selv, og åbner et skab for at sætte noget ind. Så var der lige en lille Peter Edderkop. Troldeungen bakker og siger:
"Mor, der er en edderkop" Jeg ser op og ser denne famøse edderkop og siger til ham: "Jamen så fjern den da " "Med hvad ... Jeg kan jo ligesom ikke bruge en sko inde i skabet?" "Jamen så tag noget papir" "Moar ... kan du ikke  gøre det ... sæt nu jeg ikke lige får mast den og den kravler op af papiret?"
Så måtte moderen lige tage et stykke papir og lade edderkoppen drage til de evige jagtmarker.

Men jeg kunne nu ikke lade være med at trække på smilebåndet, og det kunne Troldeungen så heller ikke, for han kunne jo godt se det komiske i det.

4 kommentarer:

 1. Synes nu ikke du er helt sød ved dine husdyr.

  Ja de har for mange ben og det er dem de kommer ind med... prøv at sig til sønnike at de fleste edderkopper kommer ind med os. Vi samler dem op med buksebenene og så kravler de ud når der er tørt og varmt indenfor.
  Det er ikke sandt - men check hans ansigtsudtryk mens du siger det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altså ikke inviteret disse dyr til mit hjem ;-) så de bliver smidt ud ... måske ikke lige på den gode måde :)

   Åh ja, den vil jeg lige bruge på ham ... kan allerede se ham hoppe for livet, da han absolut ikke bryder sig om disse husdyr ;-)

   Slet
 2. Han kommer altså til at tage sig sammen ... når han engang finder sig en partner at bo sammen med, er han simpelthen nødt til at kunne tage affære, når der har forvildet sig en edderkop forbi :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg sagt til ham :) ...

   Men lige på det punkt tror jeg han er døv ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad