torsdag den 7. november 2013

Min families reaktioner ...

Mine drenge er rigtig glade på mine vegne og synes det er fedt jeg har fået et arbejde.

Golferen havde jeg lige glemt at skrive sms til, da jeg sendte til familie og venner. Han studsede nemlig over min status inde på facebook, som lød: Jubiii ... højt humør og armene højt over hovedet.

Så var det jo at jeg måtte ringe til ham og sige det. Han blev rigtig glad på mine vegne og sagde selvfølgelig tillykke og sagde i samme åndedrag ... og forresten mor - jeg kommer op til dig efter arbejde ... Han ville nemlig gerne have noget at spise og samtidig se fodbold.

Yngstemandens kommentar var: Tillykke mor ... har du forresten været over grænsen? og hvad har du købt? Det skal så lige siges at jeg ville tage en tur over grænsen, når nu jeg var så tæt på.

Yngstemanden havde fortalt vidt og bredt, at nu havde hans mor fået arbejde, hvilket alle synes var rigtig godt, indtil de fandt ud af at jobbet er i Tønder. Så var det godt nok langt væk, og så havde han  jo selvfølgelig sine betænkeligheder.

Jeg måtte så forklare, at det ikke tog længere tid end til Odense og en halv time længere end til mormor og bedstefar. Der ville så være nogle dage eller mere, hvor jeg ikke kommer hjem fordi jeg enten har tilkaldevagt eller bliver på grund af vejret. Dette var han helt indforstået med, og han kunne også forstå min begrundelse, da han fik at vide at jeg jo ikke er fastansat men har jobbet i ca 1 år og der er med til at give mig erfaring, hvilket er det jeg mangler.

Begge drenge synes det er fedt at mit job er så tæt grænsen for så kan de kan få billig øl og sodavand med hjem :)

Mine forældre er selvfølgelig glade på mine vegne og synes det er fedt det ikke er på Bornholm. De har været klar over at det var en mulighed at jeg skulle flytte til en anden landsdel, men Bornholm synes de dog var lidt langt væk.

Alle venner synes det er så fedt at jeg har fået et job om end det er et stykke væk.

4 kommentarer:

 1. Det er så superdejligt, at du har fået job og dermed kan få den erfaring, som du mangler. Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så superskønt at have fået job.
   Som jeg også har pointeret overfor drengene er det erfaring som gør at jeg bliver bedre rustet til at søge videre til den tid ;-)

   Slet
 2. Igen: stort tillykke :-)
  Er du sød at kiige i dit spamfilter? Jeg skrev en laaang kommentar til dit dejlige indlæg i går, men det er pist forsvundet?
  Nu har jeg dog fået svar på et par af mine spørgsmål via dit indlæg i dag, men det er så ærgerligt, når kommentarer forsvinder i den blå luft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige checket spam osv igennem og dit indlæg er pist forsvundet :( ØV
   Du har ret det er ret irriterende at cyperspace ikke makker ret.
   Og tak :) jeg er super glad og hvis du har flere spørgsmål så skal jeg nok forsøge at svare ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad