onsdag den 20. juni 2012

Eksamen og næste års skoleforløb ...

I går var Troldeungen jo til eksamen ...
Hans selv erkendelse er, at der skal være tid til at læse op, for han følte ikke han var helt klar til noget. Selvfølgelig havde han læst og skrevet noter, men han følte han manglede nogle store huller. Håbet var så, at han ikke trak nogle af disse emner. Men han trak et af disse emner, og han klarede det ... faktisk ganske fint i forhold til han ikke kunne emnet særlig godt, for han fik 7. Derfor har han lagt plan for den sidste eksamen, hvor han vil bruge 4 dage på at læse store sager når han til sidste eksamen brugte 1 dag. Så han har fundet ud af at prioritere hvordan der skal læses til eksamen nu, også selv om moderen kom med små hints lad os da bare sige STORE.

Men det var ikke det eneste der skete i går ... Troldeungen skal i 10. klasse næste skoleår, så der var orienteringsmøde på den nye skole. Og det lød rigtig spændende med introtur, emneuge, brobygning, studierejse og jeg skal komme efter dig. Han fandt ud af, at han kunne skippe nogle fag, netop fordi han har dem i 9. klasse og han har det antal timer, han skal have i 10. klasse. Nu skal jeg (og skolen) bare overbevise ham om dumheden i at skippe det ene fag - nemlig tysk. Han hader tysk for et godt ord, men hvis han vil læse videre på HHX, er det nødvendigt at have dette fag.

Jeg selv vil gå videre med powerpoints, men inden da vil jeg da lige besøge min tandlæge endnu engang.

Må I alle få en dejlig solskinsfyldt onsdag ...

2 kommentarer:

 1. Hvor vil vi bare gerne guide og hjælpe dem. Og alligevel skal de selv gøre deres erfaringer - også med manglende eksamenslæsning. Lige nu kæmper datteren med en 24 timers forberedelse i fransk. Jeg glæder mig til at høre fra hende i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men de må (en gang imellem) lære på den hårde måde ;-)

   Pøj pøj med din datter ...

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad