fredag den 1. juni 2012

Troldeungens sidste skoledag ...

For moderens vedkommende er det bare en anelse vemodigt at nu også den sidste af mine fugleunger slutter på denne skole - snøft ... Sikkert også fordi jeg selv har hafttilknytning til denne skole ...

Men for Troldeungens vedkommende har han set frem til denne dag. De har haft store spekulationer om, hvad de skulle klædes ud som , men til sidst blev de rigtige øøøndige som straffefanger. Han/de har glædet sig helt vildt til at smide karameller ud. Og selvfølgelig dertilhørende vandbomber. Skolen havde dog forbudt dem at smide med vandbomber og des lige, men de udtænker da bare en plan og så får de smidt disse bomber med mere.

Så er der barberskum ... der er ikke en sidste skoledag uden barberskum ... Både på dem selv men så sandelig også på årgangen under dem. Selv cyklen fik en omgang.

Lige nu holder de fest med forældevagt på, og hvem har lige frivilligt meldt sig til dette ... Ja det har jeg, så lige nu skal det se ud som om jeg holder øje med disse unger ... Det gør jeg selvfølgelig også men jeg har travlt med at skrive dette indlæg også ...

2 kommentarer:

  1. Sidste skoledag er sjov!
    Godt at der er nogle forældre som vil sidde vagt!

    SvarSlet
  2. Ja, sidste skoledag er sjov :) og han havde en rigtig god dag.

    Og ja det var godt at vi var nogle forældre som tog tjansen, selv om Troldeungen synes det var dødirriterende, at vi var inde i samme lokale ;-)

    SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad