torsdag den 21. juni 2012

Kort dag på skolen ...

Lidt af en underlig dag i dag ...

Powerpoint præsentation blev da lavet i går på ca. 1 times tid. Denne powerpoint præsentation er en del af eksamen og 1/4 af gruppens samlede præsentation. Vi har hver vores område indenfor forskningsmetologi - kvantitativ - kvalitetsudvikling. Og da det var den første opgave af i alt 6 opgaver vi skulle lave, var denne opgaven helt hen i vejret mht. mangler af teori, fordi vi lige havde misforstået konceptet. Det er jo, hvad der kan ske. Til eksamen skal vi altså have 5 slides hver og tale i max 5 minutter hver. Ikke 4 minutter eller 6 minutter men 5 minutter ...

Og dagen i dag skulle vi så have undervisning/feedback på vores præsentation. Hvordan vi præsenterer det. Har vi kontakt med publikum. Taler vi klart og tydeligt. Ser vi for meget i vores noter.
Så jeg møder op på skolen til kl. 8.15 + 2 minutter over ... for at finde ud af, at grupperne skal ind til undervisning gruppevis, så jeg skulle egentlig først møde kl 9.05 for at vende næsen hjem igen 9.50. Det bandede jeg lidt over, for jeg synes virkelig, at det er spild af min tid at skulle køre 1 time og 40 minutter i tog for derefter at tage en bus i 20 minutter til UCN. Og så "bare" for en times undervisning. Selve undervisningen gik egentlig okay. Min præsentation skal dog finpudses lidt og forkortes med 1 minut. Vi talte sammen i gruppen bagefter, hvor vi aftalte at mødes via skype her til aften til noget finpudsning af ppt. Da vi var færdige på skolen var kl. 10.30 og jeg havde fri ... hmm ... jeg var stadig noget utilfreds med at have brugt over 2 timer i transport tid. Men så var det da godt, at der var bachelor eksamen for radiograf studerende i dag. Så jeg kunne passende tulle rundt på skolen og vente på i hvert tilfælde en af dem blev færdig at hun dumpede er så en anden sag. Hende og jeg tog ned til centrum og gik rundt dernede og ventede så bare på den anden. 

Så jeg kom alligevel ikke tidligt hjem, for jeg var først hjemme kl. 15.35.

Men nu har jeg og studiegruppen også arbejdet præsentationen igennem. Nu skal vi bare bruge de næste par dage på at få noter på plads. Så vi tager det faktisk alle forbavsende stille og roligt.

Lige så stille og roligt som disse ænder ved skovsøen, for de var da total ligeglade med, at jeg stod 1/2 meter fra dem.

Nu vil jeg for en gang skyld sove længe i morgen, for jeg eller Troldeungen skal ikke op, før en vis herre får sko på ...

2 kommentarer:

  1. Tænk på, at når nu du består med bravour, så var det bestemt en rejse eller to værd :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tog det også med et smil for jeg tog jo alligevel ikke tidligere hjem ;-)

      Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad