onsdag den 7. november 2012

Rengøring ...

Matriklen (og blomsterne) har lidt under mit praktik ophold - især de sidste 2-3 uger. Altså det er holdt nogenlunde, men nullermændene trives nu i bedste velgående og blomsterne hænger.

Vasketøj er der ikke meget af, for det er en af de ting, der ER holdt nede. Men det rene tøj ... tjaa ... det er "bare" proppet ind i skabe, hvor det nu kunne være ... ikke godt for jeg skal rode det hele igennem for at finde det, jeg ved, er rent, og jeg vil have på.

Rengøringskonen har heller ikke haft tid, for hun har haft travlt med alt muligt. Så nu er hun "fyret" ... i hvert tilfælde indtil uge 6.

Så dagen i dag er afsat til drive nullermændene ind, vaskning af gulve, oprydning i skabe samt pasning af stakkels forsømte blomster.

Nyd onsdagen ...

4 kommentarer:

 1. Åh ja, enhver medalje har desværre en bagside ;-)
  Rigtig god arbejdslyst ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)

   Mnagler lige at støvsuge min udestue, så er der fint igen :)

   Slet
 2. Det bliver så dejligt, når du er kommet igennem det hele. Jeg kender det godt... Jeg har ellers i flere år haft privat rengøring, og der var ikke noget bedre end at komme hjem til en ren lejlighed hver onsdag. Jeg har desværre som arbejdsløs naturligvis ikke råd til at have rengøringshjælp, så nu må jeg selv svinge kost og spand. Det er nu også hyggeligt nok, når man først kommer i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Min rengøringskone er min søde mor ;-) som kommer og gør rent når hun har tid. Og fordi jeg studerer, mener hun at jeg ikke skal tænke på at gøre rent ;-)

   Det er rigtig hyggeligt med højt musik, så jeg kan gå og skråle med :) og det er så skønt at blive færdig ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad