torsdag den 22. november 2012

Syning og Salsa ...

Jeg har fået sko på og været inde i byen i dg for at bytte dimser ...Og der var ingen snærende fornemmelse fra vablen ...

Syning er det også blevet til ... men det går langsomt, for jeg kæler om detaljerne. Og ja - det er en taske, men ikke en hvilken som helst taske ... afsløringen kommer i morgen.

For nu vil jeg gøre mig klar ... Veninden og jeg skal gøre byen usikker på en kedelig torsdag. Eller også er det byen, der gør os usikker, for vi tager til Salsa på Fidels med undervisning først, og så er der salsatek bagefter.

Salsa Musik er utrolig glad musik ... sensuel, forførende og frisk. I grunden er salsa "nem", fordi der er ikke mange grundtrin, men de kan kombineres på mange måder. Og så er der små skridt, der skal tages ... ikke gå skridt men baby skridt.

Nu vil jeg finde knæbind frem ... ja - jeg tager forholds regler med hensyn til dumt knæ ... ikke tale om at jeg skal sidde som bænkevarmer, fordi jeg ikke kan noget med det knæ ...

Nyd musikken ... det vil jeg i hvert tilfælde ...


6 kommentarer:

 1. Jeg sidder her og bliver helt misundelig.. :-) Jeg elsker at danse, kender dog ikke meget til salsa.
  Du må have en skøn aften.

  SvarSlet
 2. Jeg håber det gik godt til jeres salsaundervisning. Jeg er lidt misundelig, for jeg kan overhovedet ikke danse; på en eller anden måde har jeg slet ingen rytme i kroppen, og jeg bliver bare et tungt læs, der vælter rundt - og det er altså ikke spor charmerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var med til at arrangere en polterabend med salsa indlagt ... og jeg vil sige, at ikke alle havde rytme i kroppen ;-) men for hulan det var sjovt ... og i salsa skal du kunne tælle til 8 og der er som sagt 4 grundtrin ... når man kan disse skal det andet nok komme ... Veninden følte sig som bambi på glatis for hun har heller ingen rytme ;-) men vi havde det sjovt :)

   Slet
 3. Jeg ville også gerne danse, tror jeg må melde mig til et hold til næste år, man bliver så glad i låget af at få svinget hofterne lidt..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Gør det :) for du har ret ... man bliver glad i låget ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad