onsdag den 14. november 2012

Mit dilemma - bachelor projekt ...

Jeg har et dilemma, som jeg nævnte meget kort i dette indlæg.

Mit dilemma drejer sig om skrivning af bachelor projektet. Jeg er egentlig gået sammen med de to herrer, som jeg var i praktik med. De er nogle søde herrer - ingen tvivl om det.

Men vi kom jo også ind på bachelor skrivning, da jeg var til eksamen. Der fortalte jeg mine kliniske vejledere, at jeg var gået i gruppe med disse herrer. De kender dem jo også, og jeg fik et vink med en vognstang fra mine vejledere ... jeg skulle i hvert tilfælde tænke mig meget kraftigt om, inden jeg begyndte at skrive sammen med dem. Vi talte lidt mere om det, og jeg gik derfra med glæde over karakteren og spekulationer over bachelor projekt.

I den forgangne uge er der så udover at slappe af blevet spekuleret over bachelor projektet. For dette vink med en vognstang gør jo, at alt skal vendes igen.

I går talte jeg så med studievejlederen, fordi jeg jo de næste 10 uger har "fri". Jeg spurgte konkret til, hvad jeg måtte i forbindelse med bachelor. Hvis jeg havde sat mig fast på et emne, måtte jeg finde relevant materiale i form af artikler og undersøgelser, der er pt. udgivet samt teorien for at bakke dette op. Jeg kunne selvfølgelig ikke få vejledning, men det ville være en mulighed for at kunne komme godt ind i det, så når vejledningen blev koblet på, ville der være nye og friske øjne til at se på projektet.

Og så kom vi ind på studiegruppen ... Hun spurgte mig, hvad jeg var nervøs for?

En af mine bekymringer er, at jeg skal fungere som toveholder overfor de to herrer.
At det er mig, som kunne/skulle være den "skrappe", fordi projektet bliver for omfattende.
At projektet vil komme til at hænge mig langt ud af halsen - jeg er ikke i tvivl om, at det VIL komme til at hænge mig ud af halsen - men jeg er bange for, at det vil komme til at hænge mig langt ud af halsen af mange forkerte grunde.
Og jeg vil IKKE sætte mit helbred på spil igen for at skrive dette projekt.

På baggrund af disse grunde blev jeg anbefalet at gå solo. Så det vil jeg gøre ...

Nu skal jeg så bare lige meddele, at jeg går solo til de to herrer ...

9 kommentarer:

 1. Hmm. Det er nok det bedste du kan gøre. Du er sikkert langt bedre til at lytte til dig selv og tage dig selv alvorligt.
  Og det er jo bare at sige det som det er: du vil ikke risikere dit helbred. færdig basta bom!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender ikke deres arbejdsmoral og flid, da jeg aldrig har været i gruppe med dem før - ej eller gået i klasse med dem. De kliniske vejledere har derimod haft føling med dem og mig, og ud fra det siger de, at jeg skal tænke mig VIRKELIG godt om.

   Og jo mere jeg har tænkt over det, jo mere nervøs bliver jeg, så jeg bakker stille og roligt ud, netop for ikke at risikere noget med mit helbred.

   Slet
 2. Uha, det er næsten det sværeste i sådan et projekt. At vælge sin gruppe og gøre det godt. Men hvis din fornemmelse er at de to herrer IKKE skal med dig på din vej - så skal de ikke. Og så må du sige til dem at du ikke føler at de kan give dig noget positivt og at du kan mærke at du skal skrive det projekt alene. Ellers ender du i et af to scenarier. Enten så skal du lave deres opgave også for ikke at trække dig selv ned - eller også bliver du komplet ulidelig for dem at arbejde sammen med. Så det er bedst at I skilles her og nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig svært at vælge en gruppe, og da jeg overhovedet ikke kender nogen i den nye klasse jeg er kommet i, kan det gøre det endnu sværere. Jeg kender den ene af de herrer, og det er mit indtryk, at han arbejder med tingene, men han arbejder nok med tingene lige i sidste øjeblik nogen gange. Bevares det gør jeg også enkelte gange - men det er mere med korrekturlæsning.

   Jeg er nemlig rigtig bange for at blive tante skrap, fordi emnet bliver for bredt, så det skal indskrænkes, OG jeg bliver komplet ulidelig at være sammen med - både projekt mæssigt men så sandelig også familiemæssigt.

   Det er simpelthen ikke værd at blive en stresset, sur, vranten tante bare fordi et projekt skal skrives.

   Slet
 3. Jeg er enig med Overleveren i at det er bedre at skilles allerede nu og allerede inden i går i gang. Du ville blive ulidelig at være sammen med ellers og det gavner ingen.

  Gå du bare solo og giv den hele armen, så det bliver dit projekt præcis som du ønsker dig det.

  Det er selvfølgelig vanskeligt at få det fortalt, men det må du bare gøre. Du skal jo bare holde dig på din egen banehalvdel og beskrive hvordan du har det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige det at få det fortalt ... men jeg kan ikke gå som katten om det varme grød, men jeg er nød til at hoppe ud i det, så det gør jeg :)

   Slet
 4. Jeg tror også, at du har truffet den rigtige beslutning ved at gå solo.
  Mavefornemmelser skal man stole på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ingen mavefornemmelse ang disse to herrer, men min mavefornemmelse efter samtale med vejledere sagde ... løb :)

   Så jeg vælger at gå solo

   Slet
 5. Fаntastiс items from you, man. I have understand youг
  stuff previοus to and уоu're just extremely magnificent. I actually like what you've bought right hеre, cеrtainly lіκe what you
  aге stating and the best ωay duгing which you
  aѕѕеrt іt. You агe making it enjoyable and you ѕtill
  tаke care of tо κeep it smаrt. I can nοt
  wait to leаrn much mоre fгom уou. That is actuаllу а tremеndous ѕite.


  Τake а loοk at my weblog ..
  . payday loans

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad