fredag den 21. september 2012

Planer kan ændres ...

Planer er til for at blive ændret ... eller i hvert tilfælde forlænget med et eller andet.

Sådan var det også i dag, for jeg har ikke så meget som syet et eneste søm ... Til gengæld har jeg lavet en masse andet.

For jeg har haft syn med lejligheden i dag ... altså fejl og mangellisten og det gik rigtig fint. Jeg havde også lavet billede dokumentation af de detaljer, som var synlige og også af nogle som er lidt mere usynlige. Det synes viceværten var en genial ide, for så er der ikke noget at komme efter.

En af manglerne, som jeg faktisk kun kan ryste på hovedet er, at de forgående lejere har malet et skabskorpus, som faktisk er laminat. Det var en af de første ting jeg lagde mærke til, da jeg overtog lejligheden. Varmemesteren løftede brynene og sagde, at det måtte man jo faktisk ikke, men vi havde fået lavet det pænt alligevel.
Og inde i soveværelset er der en radiator, og på denne radiator er der jo en regulator. Problemet med denne regulator er, at det kan være rimelig svært at se hvor meget man har skruet op, for den er malet på den ene side. Den bliver så lige skiftet. Men ellers var der ikke noget særligt. Men vi fik en masse gode råd og fif til videre forbedring af lejligheden.

Og så blev der lige lavet en skillevæg, så Troldeungen kunne få lidt privatliv og lidt under halvdelen af udestuen. Men når man Daddy nu ikke lige kan regne, så må der jo køres 2 gange, for der blev også skåret forkert.

Som alle nok er klar over, har det regnet i dag. Nogle gange en stille regn og andre gange nogle lår tykke stråler. Lupo'en kunne jo ikke lige have lægter på 3 meter, og gipsplader på 1,2 x 2,5 inde i bilen, så de kom på taget med pressening omkring. Det gik også fint, det var en stille regn, og vi valgte at tage lægter op for at lave rammen først. Pladerne blev pakket ind, så vi kunne hente dem lidt senere.

Problemet er bare, vi opdagede ikke at de lår tykke stråler kom, hvilket betød nogle rimelig våde gipsplader. Men de kom op, og så kunne de lige stå og tørre lidt her.

Jeg satser dog på, at næste uge bliver sidste uge i projekt indretning, maling mv. For hvis jeg skal være helt ærlig, så gider jeg ikke så meget mere. Jeg trænger til at blive fri for projekter, som har noget som helst forbindelse med flytning.

Alle de der små projekter såsom dørkarme og fodtrin får altså lige lov til at vente til jeg er færdig med praktikken.

Men panel gardinerne ... ja de bliver syet i morgen og så kommer de op.


UPS ... jeg har glemt at tage billeder ... men jeg når nok at tage nogle i morgen ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg synes, du gør det fantastisk! Det er da bare gået så vildt hurtigt med din flytning og indretning. Jeg forstår godt, at du ikke rigtig gider mere. Fikst at dele udestuen op i to så Troldungen kan få lidt privatliv - og det gælder jo egentlig også dig så.

  Glæder mig stadig til at se billeder af dit nye domicil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går rigtig meget fremad, men det bunder i, at jeg føler, at vi har levet i flytterod i to måneder. Så derfor begynder det at hænge mig en del ud af halsen ;-) for jeg vil bare gerne være færdig, så jeg kun har et "projekt" at tænke på.

   Der var et naturlig hul ind til den unge mands del af udestuen, og ved at lave udestuen mindre får han et noget større værelse.

   Billederne bliver husket i dag :)

   Slet
 2. God arbejdslørdag, der er altid noget at se til, når der skal flyttes :-)

  SvarSlet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad