mandag den 3. september 2012

En lille smule liv i mig ....

Der er liv i mig ... men sørme ikke meget, for jeg er træt og har ondt i fødderne.

Det har været nogle hårde dage, så jeg glæder mig faktisk til at komme i praktik og bruge hjernen i stedet for musklerne.

Alle muskler er trætte, fødderne er ømme, og hovedet ... tjaa det er der, men også godt brugt.

Lørdag kom flyttemænd "kun" tre timer forsinket, så vi var faktisk først færdig med at tage det hele op i lejligheden kl 9 om aftenen. Lejligheden lignede et bombenedslag af 1. grad. Over alt var der flyttekasser. Næsten alle møbler var skilt ad - kun 3 reoler havde "overlevet" ikke at blive skilt ad.

Men der var et problem ... hvor i al verden skulle to fugleunger og jeg sove henne? Løsningen var, at fugleungerne sov ude i byen, og jeg "kastede" en madras ned på gulvet og gik omkuld. Indtil kl. 00.30 hvor Troldeungen pludselig står ved siden af mig og siger noget om at han og kammeraten var blevet væk fra hinanden, så han var taget tilbage til mig. Og hvor skulle han sove henne. Jeg evner kun lige at hive en dyne over på den anden side af og og siger til ham: "Der ..."

Søndag gik så med at pakke køkken ud ... tjaa det er pakket ud og vasket med min fine nye Bulter, men jeg mangler lige noget organisering derude.

Men vi samlede også møbler. Troldeungens værelse var noget af det første som blev samlet, for så kunne han gå derind og pakke ud. Mit soveværelse med skabe, seng og skrivebord var det næste. Til sidst var det sofaen, tv bord og spisebord, der blev samlet.

Jeg havde pakket 72 flyttekasser sådan cirka. På nuværende tidspunkt har jeg "kun" cirka 20 kasser tilbage. Resten er tømt og skilt ad i atomer.

Lejligheden ligner stadig et bombenedslag, men der tegner sig et mønster, hvor det nok skal blive rigtig godt. For der er hygge nogle steder og rod andre steder.

Daddy har hjulpet siden onsdag med at male, flytte og rengøre. Så han er rimelig brugt også. Rengøringskonen har også hjulpet om end i lidt mindre grad end Daddy. Men hvor er jeg dog bare glad for at de kunne hjælpe mig. Det er rigtig hårdt men jeg regner med at efter weekenden er der ikke flere kasser her på den nye matrikel

Nu vil jeg kravle i min seng, så mine fødder kan blive glade, og min krop kan få hvile.


8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre fra dig igen. Godt at flytningen er gået så godt. Og så må jeg sige, at jeg synes, du pakker kasser ud i ekspresfart, når du kun mangler 20 ud af 72 nu; det er bare rigtig godt gået. Selvfølgelig ligner det hele et bombenedslag lige nu, men med den fart du har på, går det hurtigt over. Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu skal det så også siges, at mange af kasserne er "små" da der har været porcelæn i dem samt også en farlige mange bøger ...

   Jeg forsøger at få et hjem rimelig hurtigt for jeg hader flyttekasser af et godt hjerte lige nu ;-)
   Og Tak :)

   Slet
 2. Jeg er også imponeret over din fart på flyttekasserne. Jeg håber, at der kommer noget rigtig godt ud af det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer der ... om end indholdet af kasserne ligger nu rundt omkring og forsøger at finde vej til noget andet sted ;-) men det bliver godt ...

   Slet
 3. Det går da helt vildt hurtigt med at tømme kasser! Så er du hurtigt færdig og kan hvile ud i en ny, fin lejlighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg satser lidt på at i weekenden er det slut med det værste af flyttekasser samt at jeg fredag kan få afleveret de 20 kasser jeg har lånt fra flyttefirmaet .... jeg har i hvert tilfælde lokaliseret de 19 - jeg mangler bare den sidste ;-)

   Slet
 4. SÅDAN - jeg vidste du kunne! Der er kun en ting der er værre end at flytte: det er at have fyldte flyttekasser stående hist og her!!
  Fat mod - der er snart ende på det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og enden er nået for der er nu kun 2 kasser tilbage, som ikke kan tømmes før, jeg finder skruerne ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad