søndag den 9. september 2012

Så er jeg klar ...

... Klar til en ny uge i praktik og til at "indtage" blogland igen.

Det har været 2 hårde og lidt lange uger med flytning, praktik, sygdom og udpakning.

Men jeg er færdig med at pakke kasser ud ... Sådan da for jeg mangler 2 kasser, men de kan ikke blive pakket ud, før jeg finder skruerne til 2 reoler.

Matriklen ligner nu et hjem om end noget bar på vægge, for jeg overvejer , hvor billeder skal hænge henne og ikke mindst min kukur ... Men kommer tid, kommer råd.

Jeg har sørme også fået hængt rullegardin op ... Altså i mit soveværelse, så nu er jeg fri for at føle, at jeg står til offentlig skue.

Udestuen er også næsten færdig. Den har jeg godt nok tilbragt meget tid i, og nu er den blevet rigtig hyggelig med et lille bord og stole samt masser af planter.

Der er også kommet en lille ting mere i udestuen, og det bliver indviet i næste uge. For det er nemlig et sybord .. Så der skal syes panel gardiner, som så vil være klar til ophængning fredag, hvor Daddy kommer og hjælper med opsætning af gardinestænger.

Men matriklen er klar og ren og praktis talt uden kasser.

IMac'en er også blevet omdannet til tv, så lige nu ligger jeg i en nyredt seng og blogger fra iPad samtidig med jeg forsøger at følge med tv'et og blive opdateret i blogland.

2 kommentarer:

 1. Tillykke med en veloverstået flytning, det er så dejligt, når man kan begynde at se enden på det.

  Hvor er du heldig at have en udestue; det må være rigtig dejligt sådan at have et ekstra rum i lejligheden, det kunne jeg også godt bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)

   Det er super skønt med udestuen, sm jo kan bruges hele året, og det er også derfor jeg indretter den som blomsterhav/systue/hyggekrog ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad