lørdag den 2. februar 2013

Mobiltelefon - part 2 ...

For et par dage siden skrev jeg om vores sukken efter iPhone ...

Man kan selvfølgelig få billigere og andre smartphones end lige netop iPhone.
IPhone kan for mange virke som en medløbertrend, som Ellen også var inde på. Og der er da også en del eller nogen, som køber den bare fordi, og som finder ud af, at iPhone bare ikke er dem.

Men det har det aldrig været for mig, for jeg er og har alle dage været Mac pige ... Så da den første iPhone kom frem, ville jeg rigtig gerne have sådan en. Jeg synes bare ikke lige, at der på kontoen stod x antal kroner til det (ex-manden havde på det tidspunkt jo også noget at skulle sige). Golferen købte en G3s og havde den i en del år, indtil den blev smadret til ukendelighed, så købte han en 4s. Og jeg har kigget langt efter hans ... rigtig langt ... så langt, at da Golferen havde smadret hans og fået en ny, prøvede jeg at finde ud af, om det overhovedet kunne svare sig at få G3s repareret. Det kunne det ikke.
Det handler for mig om brugerfladen, som er genkendelig fra computer mv, og som for mig ikke vil tage flere timer at sætte mig ind i. Så er der selvfølgelig designet ... lad os bare være ærlige ... det er flot og enkelt.

Nå men som sagt så sukker vi efter en iPhone ... både Troldeungen og jeg ... og det kan sagtens være iPhone 4, så der skulle jages nu, mente medlemmerne på matriklen. Gul og Gratis, QXL, Trendsales og DBA gennemgåes med tættekam for at finde den rigtige iPhone med minimum 16 gb til den rigtige pris - ikke højere end kr. 1800,00 og meget gerne under ...

Mandag havde jeg fundet en, som ville sælge 2 iPhone - 1 sort og 1 hvid, hvilket ville være genialt til os. Jeg fik forhandlet priserne ... men så kom "problemerne". Sælgeren var lige pludselig ikke til at få fat i, og jeg skrev til sidst onsdag, at hvis hun ikke svarede på denne sms inden torsdag morgen, var handlen fra min side annulleret. Der kom svar torsdag aften, men mit svar var, at handlen VAR annulleret. Hun skrev endnu engang til mig fredag aften, men mit svar var endnu engang nej.

For jeg har nemlig fået mig en iPhone ... Jeg handlede torsdag, og fredag kom der en lille fin iPhone til mig ... Jubiii


Troldeungen kunne også have fået en torsdag, men han har en kammerat, som måske vil sælge hans for billige penge. Så det vil han lige vente på. Han har dog fået sim-kort allerede nu, som så kan sættes i, når han engang får en.

Nu har jeg lige pt. det jeg skal bruge ... tror jeg nok. Men man ved jo aldrig ...Lige nu føler jeg mig som et styk "Candy", for der leges og meget andet med den lige nu ...

8 kommentarer:

 1. Dejligt med nyt legetøj.. Tillykke med din iPhone. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med nyt legetøj og tak :)

   Slet
 2. Tillykke med din iPhone, som jo er en rigtig god telefon, og du har ret i, at designet er lækkert og så ualmindelig enkelt. Jeg har en 3GS og den er jeg rigtig godt tilfreds med. Jeg behøver ikke det nyeste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne :) og ja designet er lækkert og enkelt ;-)

   Slet
 3. Godt det lykkedes dig, stort tillykke..;-D

  SvarSlet
 4. Tillykke med den :-)
  Det er dejligt, at du ikke bare er medløber - det har jeg selvfølgelig fuld respekt for ... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen :)

   Og nej jeg er ingen medløber ... jeg har helt min egen mening ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad