torsdag den 7. februar 2013

Træthed og transport ...

Jeg skrev i sidste indlæg og transporttid, og at det var hårdt at komme i gang igen.

Træthed har de sidste dage været ret markant. For jeg har jo i de sidste par måneder været vant til at kunne stå op, når jeg vil. Så det tidligste jeg er stået op, har været klokken syv. Dette har jo så også betydet, at det at gå i seng har været "en by i Rusland".

Så det at skulle stå op klokken 5 om morgenen er meget tidligt for mig. Og jeg skal også lige finde ud af at gå i seng i ordentlig tid, så jeg kan være rimelig frisk. Det har lige taget 3 dage, men i dag er jeg frisk og udhvilet, for i går var jeg simpelthen så udmattet,at jeg hverken orkede at lave mad, læse eller se TV. Jeg sov omkring klokken 20 og vågnede først klokken 5 - frisk og veludhvilet.

Jeg er så rigtig taknemmlig for, at jeg kunne låne Daddys bil, for hvis jeg ikke havde bil, skulle jeg allerede gå hjemmefra klokken 5 for at kunne nå til Odense klokken 8. Selvfølgelig er der fordele ved at køre tog og bus. I toget kan man hvile sig og læse. Bussen kører lige til døren (som regel). Ulempen for mig er især transporttiden, ventetiden på bus og tog og mangel på siddepladser på vejen ned.

Der er selvfølgelig også ulemper med bil. Det er dyrt at fylde på hele tiden. Men den mindre transporttid er helt klart en formål, som i min terminologi vil fylde mest.

Så jeg har efterhånden vænnet mig til at være på skolebænken igen.

6 kommentarer:

 1. Det er rigtig svært at vende døgnrytmen, hvis man en periode har kunnet gå i seng og stå op helt som man har lyst til. Sådan har jeg det hver gang, der har været en ferieperiode.

  Det er godt, du har bil til rådighed for at skulle gå ud ad døren kl. 05 ville da være helt umenneskeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. At skulle gå ud af døren klokken fem om morgen er overhovedet ikke med i min terminologi ... medmindre jeg skal på ferie, for så kan jeg godt finde ud af det :)

   Og ja det er svært at vende døgnrytmen igen, men det er nu lykkes ...

   Slet
 2. Godt at du har fået døgnet vendt, husk nu at stå op kl.5 i weekenden ;-) det siger de kloge er det bedste.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg tillader mig at sove et par timer mere i weekenden ... i det mindste til klokken 7 ;-)

   Slet
 3. Det er nu dejligt med en bil selvom det er lidt dyrt..Sov godt..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det er skønt at have bil ... bare ikke alle udgifterne ;-)
   Tak

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad