torsdag den 28. februar 2013

Jeg er den (u)heldige ejer af - part 2 ...

Som skrevet tidligere i dette indlæg er jeg den "meget heldige" ejer af en tandbyld.

Underligt nok har de eneste symptomer været hævelse og ømhed omkring bulen ... Hævelsen har så til gengæld været på størrelse med en golfbold, og den har været øm. Ved selve tanden har der overhovedet ikke været nogen gener. Altså jeg havde kort varigt smerter, men panodiler virkede næsten med det samme og siden den ene gang har der ikke været noget.

Men jeg skulle jo til tandlæge, for bulen skulle der gøres noget ved. Så mandag ringede jeg til tandlægen for at høre om en tid. Jeg kunne have fået en akut tid samme dag, men da jeg på det tidspunkt ville være i praktikken, og jeg jo ingen smerter havde, spurgte jeg til en tid tirsdag eftermiddag, og det fik jeg.

Jeg havde mistanke om, at der skulle en rodbehandling til. Min mistanke blev bekræftet af min tandlæge, som lavede en lille lapning eller noget. Jeg skulle så komme tilbage i dag.

Der er blevet rodet rundt i tanden. Jeg hoppede kun en gang og sagde AV. Bedøvelsen virkede i hvert tilfælde - det summede og snoede en hel del og en tre til fire timer efter. Men kæben kan ikke lide at gabe for højt, for jeg har "gabt" i en time.

Godt jeg havde iPhone og hørepropper med, for så kunne jeg næsten udelukke de der hvine lyde.

Sjovt nok så har jeg nu fået smerter i tanden ... Hmm panodiler skal vist tages, hvis jeg skal falde i søvn

4 kommentarer:

 1. Øv, rodbehandling er ikke særligt sjovt..God bedring..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er ikke særlig sjovt ... men tak :)

   Slet
 2. Jeg har også lige fået lavet en rodbehandling, og det er nemlig ikke særlig sjovt. Jeg håber, du snart kommer over det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er kommet fint over det :) nu mangler bare det sidste af bulen at fortage sig.

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad