torsdag den 29. marts 2012

Modul 11 ...

Dette modul er gået stærkt - meget stærkt - men det hænger jo nok sammen med blodtryk og indlæggelse eller det ved jeg det gør.
For pludselig er der "kun" 2 uger tilbage af dette modul, hvor af der går 3 dage af til helligdage, så vi har i realiteten "kun" 5 praktik dage tilbage, hvoraf den ene dag er eksamensdag.

Lige nu føler jeg mig ikke klar til eksamen, og rengøringskonen og Daddy har også inviteret mig op i påsken. Den er så lige lidt på standby (det har jeg selv valgt) for jeg vil hellere lige se tiden an weekenden over mht. læsning mv. Jeg tror dog, at jeg vælger at springe fra, for her kan jeg søge i mine bøger mv - ellers skal jeg slæbe mit "bibliotek" med mig.

Men jeg er ved godt mod og selv om denne karakter sikkert ikke bliver fantastisk, så tror jeg så meget på mig selv, at jeg nok skal komme igennem og bestå.

Men jeg glæder mig til uge 16, for der har jeg studiefri uge ;-) og så skal jeg (forhåbentlig) være kreativ og bare nyde friheden :)


Og så kan jeg fortælle, at jeg på 4 uger har tabt 4,3 kilo ;-) så det går i den rigtige retning ...

3 kommentarer:

 1. Godt gået Tove, jeg krydser fingre for en god eksamen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene :) det kan være jeg kommer til at skrive til dig i forbindelse med noget sygepleje hvis det er i orden ;-) måske jeg lige skal have nogle stikord med der ...

   Slet
  2. Det er helt i orden :-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad