lørdag den 17. marts 2012

2x fødselsdag ...

Det blev ikke til meget læsning i dag, for jeg var inviteret til 2x fødselsdag i dag.

Min veninde fik for 13 år siden sin livs fødselsdagsgave, da hendes datter så lyset på selv samme dag, som hun har. Og denne dag i dag blev fejret på behørig maner med familie og venner.

Og gaver skulle der jo til, så min veninde fik denne


Og hendes datter fik en mobiltaske og stof elastik i samme farver.

Min veninde lyste helt op, da hun så tasken. Hun har nemlig set et billede af den og synes, den var vild sød, for den er/var både feminin og rå.
Datterens mobiltaske faldt også i rigtig god jord, men den var lige en anelse for lang, så moderen overtog den, og jeg lovede at lave en ny til datteren. Jeg nåede dog desværre ikke at tage billede af mobiltasken, for den blev færdig 5 minutter efter, jeg skulle have været ude af døren.

Men da datteren så moderens taske, var den altså på vej ind på datterens værelse, og det grinte vi alle af.

Det var rigtig hyggeligt og sjovt, for vi kom omkring mange samtaleemner, deriblandt filmene "Margaret Thatcher" og "Hvidstensgruppen". Hvidstensgruppen har Troldeungen været inde og se. Ifølge ham er det en rigtig god film, men nogen gange lidt amatør agtig. Margaret Thatcher aka Meryl Streep talte vi om, fordi vi alle synes, hun er en fantastisk skuespiller. Desværre skulle jeg gå noget tidligere, fordi jeg skulle til et andet arrangement.

På vejen hjem fra det andet arrangement tikker der en sms ind på telefonen fra veninden, som takkede for en skøn dag og også for tasken, som hun blev vild glad for. I næsten samme sætning kommer der så en forespørgsel. Om jeg ikke kunne lave en taske magen til, for datteren ville så gerne have en også.
Sjovt nok havde jeg faktisk gået og tænkt på, at jeg ville lave en taske til datteren, for jeg kunne godt se, at hun var vild med den. Dog vil jeg ikke lave nøjagtig samme model til hende men en anden slags, for denne model vil jeg også selv have.

Så taske fremstilleren skal i gang igen.
Og jeg skal nok huske at tage billeder denne gang.
4 kommentarer:

 1. .. Når jeg nu kommer hjem, så vil du da godt med til min fødselsdag? ;-)

  Det ER nogle super flotte tasker du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis jeg får en invitation, så kommer jeg ;-)

   Tak :)

   Slet
 2. Hvor er den blevet flot - og ja tak, du må meget gerne være i bedre tid næste gang, så vi kan se noget billeddokumentation :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er det godt, at jeg har dokumenteret mine nye tasker, som jeg har lavet i dag :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad