onsdag den 28. marts 2012

Jeg er en glad ...

Kender I denne her sang ...
Jeg er en glad lille cowboy
Det gør I sikkert :)

Nå men jeg er også glad - ikke fordi jeg er en cowboy og jeg har for den sags skyld heller ikke nogen lasso eller nogen hest. 

Jeg er bare glad, fordi jeg har fået tiltro til mig selv igen, for efter en periode på ca 6-8 uger, hvor jeg absolut ingen tiltro havde til den viden jeg har tilegnet mig samt min egen personlige erfaring, har jeg kun lige hængt på i praktikken. Som sagt har vejlederne været bekymret for om jeg overhovedet bestod. Især den ene kunne hylde mig helt ud ved at spørge om hvad en forkortelse betød. Derudover var der selvfølgelig opgaven, som jeg virkelig har hadet af et godt hjerte.

Men i søndags vendte det - bogstavelig talt på en tallerken - for nu var opgaven pludselig "færdig", og som jeg var nogenlunde tilfreds med. Jeg kunne også mærke at mit glade jeg og troen på mig selv vendte lige så stille tilbage. I går efter praktikken skulle jeg så hjem og lave de sidste finish samt også lige en præsentation på power point, som så skulle vises i dag.

I dag skulle "slaget" så stå, hvor vi 3 studerende skulle fremlægge vores materiale overfor vores vejledere samt den uddannelsesansvarlige på stedet. Jeg var en smule nervøs, men jeg vidste, at jeg havde gennemarbejdet det materiale, jeg havde haft tid til og fundet nogle ting frem, som var nyttige.

Jeg klarede med med BRAVOUR ...
Den 3. studerende synes, at jeg kom godt omkring emnet og havde nogle gode synspunkter.
Den 3. vejleder, som ikke har noget med mig at gøre, havde et kritikpunkt, men det var ikke til mig - derimod til mine vejledere - for hvis de havde ladet mig tale uden at afbryde mig, ville jeg alligevel kommet frem til det, som jeg faktisk også kom frem til.
Min power point var enkel - 3 slide - og informativ.
Den ene vejleder, hende som kunne hylde mig ud af det, prøvede faktisk også at gøre det i dag, fordi jeg havde lavet en stavefejl, men den bed ikke på mig ;-)

Jeg havde en samtale med dem bagefter, hvor de begge sagde, at de havde kunnet mærke en enorm fremgang i mig i denne uge, og at de var positive overraskede over min fremlæggelse. Den havde selvfølgelig nogle mangler, og det vidste jeg, men de syntes begge, at den alt i alt var meget godt dokumenteret.

Så ja 
Jeg er en glad lille cowboy men uden hest og lasso

Fortsat god onsdag
For mit vedkommende står resten af dagen på hygge med te, måske en god bog - altså ikke faglitteratur ;-) eller måske noget sytøj


8 kommentarer:

 1. Hurra og tillykke! FLOT KLARET!!
  Ohh Grease lightnin!!! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ohh Sandy ... er på vej :) Tak jeg er også rigtig glad ...

   Slet
 2. Godt klaret og sikke noget med en vejleder, der prøver at gøre dig usikker. Klap dig selv på skulderne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - det er i hvert tilfælde det jeg har følt at vejlederen har gjort, men jeg klapper mig selv på skulderen :)

   Slet
 3. Hvor er det godt gået. Stort skulderklap til dig :0)

  SvarSlet
 4. Det var da en dårlig vejleder. skal vi ikke hermed omdøbe hende til vildleder? ... Men hvor er det godt, at det gik godt, at det er overstået, og at du er glad igen.
  Godt gået - og nu kan du bedre nyde foråret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan sagtens kalde hende vildleder :) men hun er ikke så slem mere (nok fordi jeg har mere styr på det)
   Desværre er det ikke helt slut endnu :( for der er også lige en eksamen jeg skal til, så jeg ved hvad påsken skal gå med ;-) eksamen er den 12. april og det er en som foregår hele dagen ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad