torsdag den 25. oktober 2012

Briller ...

Jeg har i mange år haft briller ...
Jeg har også i mange år ikke brugt dem ... For de irriterede mig ...
Men jeg har de sidste 3 - 4 år brugt briller regelmæssigt - altså hver dag næsten ...

Jeg har ved Øjenlægen fået konstateret, at Gud "byggede" mine øjne på en forunderlig måde, for jeg er både nær- og langsynet ... Og når jeg bliver træt, vandrer mit ene øje ...

Nå men i dag var jo ikke anderledes end andre dage, og morgenen startede da også fint ... Jeg hyggede mig lidt med at læse en bog - med briller - inden jeg skulle gøre mig klar til praktik ...

Det passede med, at jeg kunne vække Troldeungen, da jeg var klar til at gå ...

Nede ved busstoppestedet går det pludselig op for mig, at jeg har glemt noget ... noget vigtigt ... men bliver enig med mig selv om, at jeg sagtens kunne klare mig uden ... for jeg ser da udemærket uden briller - det kniber bare lidt ind imellem at læse uden briller ...

Jeg har nu erfaret, at hvis jeg glemmer mine briller igen, vender jeg om ...

Det gik nogenlunde ... men ind imellem måtte andre lige læse, hvad der stod på skærmen ... Og jeg blev drillet - om end kærligt ...

Så det første jeg gjorde, da jeg kom hjem, var at tage briller på ...


4 kommentarer:

 1. Det er fordelen ved at bruge briller konstant, så glemmer man dem ikke.

  Jeg er også kommet i alderen for skærmbriller og dem skal jeg jo bruge både hjemme og på arbejdet, og dem glemmer jeg tit, som oftest hjemme, men også på arbejdet. Jeg har prøvet at hænge en seddel på døren herhjemme med "Husk skærmbriller", men der går kun få dage, så har jeg vænnet så meget til sedlen, at jeg ikke lægger mærke til den mere. Hvis jeg skal læse på skærmen med mine almindelige briller sidder jeg og kipper med nakken for at nå ned i læsefeltet og det er ikke særlig sundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det jo sådan at mine øjne har vænnet sig til at have briller foran ... og det betyder at jeg sagtens kan se på lang afstand og også læse enkelte ting uden briller men der er noget slør så det bedste er altså briller :)

   Og at jeg glemte dem i dag er ikke noget jeg "plejer" at gøre, for jeg har faktisk 3 styks briller med styrke i - ingen af dem er skærmbriller - men styrke i det ene glas og intet i det andet.

   Grunden til at jeg i det hele taget har 3 forskellige briller er at jeg har købt 2 styk briller for under 2000 og havde de andre i forvejen.

   Jeg bruger dem som smykketilbehør blandt andet ...

   Dog kan jeg mærke at jeg nok snart skal have nye briller ...

   Slet
 2. Jeg kommer ikke nogen steder uden. De er det sidste, der ryger af mig om aftenen og det første, jeg griber ud efter, når jeg står op. Men de har altså også været mine venner, siden jeg var 10-12 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så ved at blive mine venner ;-) om end jeg en gang imellem gerne ville have at de kunne snakke, så jeg f.eks. ikke glemte at tage dem på eller husker at tage dem af når jeg skal i bad :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad