fredag den 5. oktober 2012

Optur ...

Jeg har total optur ...

Nogen kan måske huske, at jeg på sidste modul 11, som jeg nu er ved at tage om, skrev, at jeg ikke følte mig klar, og at modulet var gået stærkt ... meget stærkt.

Da jeg ikke bestod, havde jeg det sådan meget øv med det. Og jeg havde en følelse af at skulle virkelig mane mig op til at være positiv med videre, når jeg en gang skulle ned endnu en gang. For det er da et nederlag ikke at bestå ...

Nu har jeg været i modul 11 i 6 uger ... puha tiden går hurtigt ... men jeg kan mærke en forskel fra sidste gang, og det er en meget positiv forskel. Jeg har nu været 3 uger i CT og 3 uger ved behandlingsapparatet.

Det, jeg nok frygtede mest ved at skulle tage modul 11 om, ville være tiden ved behandlingsapparatet, for der følte jeg virkelig en brist ... Måske også det at gå sammen med mennesker, som så mig "fejle" sidste gang, har været en frygt.

Men frygten er fuldstændig væk ... I de 3 uger jeg har været ved behandlingsapparatet, har jeg gået fra at vide ingenting til at vide en del mere ... Jeg er mere selvsikker, jeg har taget ansvar, jeg har lyttet, jeg har lært, jeg har talt, jeg har reflekteret og jeg har været brugt. Men de sidste 3 uger har været rigtig spændende, lærerige og positive.

Men af stråleterapeuterne, som også kendte mig sidst, har været positiv overrasket over mig, og hun har selv fortalt mig, at hun bare er så glad på mine vegne, at jeg har lært og udviklet mig så meget.

Mine daglige vejledere ved behandlingsapparatet har også kunnet se en udvikling fra uge til uge, og det er dejligt.

Selvfølgelig skal der være kritik, men den kritik jeg har fået er en positiv kritik, som jeg virkelig vil bruge og tænke over i weekenden.

Noget andet, jeg også kan mærke forskel på fra sidste gang, er ... jeg glæder mig til at komme hver dag.

I næste uge er det et nyt sted, og jeg glæder mig ...

6 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare positivt alt sammen - og hvor er det dejligt at du er ved godt mod. Held og lykke med det hele.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fedt...nyd følelsen og dyrk den, det skal nok give dig energi til at komme igennem ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også ... altså nyder følelsen :) og Tak

   Slet
 3. Herligt :-)
  Det lyder bestemt ikke, som om der er dumpefare næste gang.
  Når både lyst, viden og selvtilliden er i top, kan det da simpelthen ikke gå galt. Dt er skønt at læse om en sådan optimisme og gåpå-mod.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ellen :)

   Faktisk fandt jeg ud af, at jeg i dag "kun" har 2 1/2 uge tilbage ... Tiden er fløjet af sted, men det har været fedt indtil nu ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad