tirsdag den 24. april 2012

Afstessning ...

Normalt stresser jeg af med at spille golf ...
Jeg elsker at komme ud og slå den der lille hvide bold til Langtbortistan, og allerhelst skal den i den retning, som jeg skal gå. Dog er der nogen gange divergerende meninger mellem bolden og jeg om, hvor den skal hen, og så må jeg lige siksakke lidt på banen for at få den på rette kurs. Lige i øjeblikket har jeg så ikke den mulighed, for jeg har meldt mig passiv. Dog kan jeg stadig træne, men det er altså ikke det samme.

Når nu jeg ikke har denne afstressningsmulighed, må jeg finde en anden måde at afstresse på, imens jeg studerer. Man kan også sige, at jeg skal finde noget andet, som jeg kan bruge som overspringshandlinger.

Det har jeg så også gjort her på det sidste - for jeg har nemlig kastet mig over en gammel passion, som er syning. Heldigvis har rengøringkonen og Daddy opmagasineret alt mit stof, så det kommer ikke som sådan til at koste mig en formue - kun lynlåse, bånd, perler eller lignende.

Så jeg har nye syprojekter på bedding...

Jeg skal have syet nogle flere tasker, så nærmer vi os sommeren, så mon ikke der også skal syes noget sommertøj og hvad jeg ellers kan finde ud af. Men jeg har noget stof med tilbehør, som skal bruges først.Det eneste jeg mangler er Hr. og Fru Gine, men de er gået af på pension, og helt ærligt - så ved jeg heller ikke, hvor de skal stå henne her på matriklen, så det bliver Mr. Bøjle, der må være model.

Hvad disse to stof projekter skal bruges til, siger jeg ikke - i hvert tilfælde ikke lige nu.
Men jeg skal nok vise det frem, når tiden nærmer sig.


6 kommentarer:

 1. Jeg har også forsøgt mig med golf men det duede slet ikke til mig, kunne ikke ramme bolden og skabte en evig kø på banen :0) Jeg er vild med stoffet på billed nr 2, glæder mig til at se hvad det bliver til :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg startede som 16 årig med at spille golf og det var kun fordi jeg aldrig så mine forældre for de var 2 år tidligere begyndt at spille golf. Jeg har et rimelig handicap men Golferen har et meget lavt hcp. :)

   Ja det bliver spændende, hvad jeg finder ud af med disse stoffer ;-)

   Slet
 2. iiiiiiiiiihh hvor ser det fint ud! Elsker blå! :-)
  Dejligt at de har kunnet opbevare dit stof - det fylder mere end man tror!

  SvarSlet
  Svar
  1. De har noget mere plads end jeg, og de ville hellere end gerne opbevare det for mig ;-) og ja det fylder en del ...

   Slet
 3. Ja, stof fylder og ikke mindst vejer ... jeg ville gerne kunne sende stof over til Charlotte, men så er der bare overhovedet ikke sparet noget ved at købe det i Stof & Stil, når først den porto er betalt :-)
  God fornøjelse med dine projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej porto er en dyr ting :) og det kan sikkert heller ikke svare sig at tage det med i kufferten, men de har også nogle lækre stoffer der - men måske ikke billige ;-)

   Tak jeg glæder mig til at komme igang med dem :)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad