lørdag den 14. april 2012

Tilbage i blogland ...

Jeg er tilbage igen i blogland ...

Jeg skulle lige have et par dage til at komme mig igen, for jeg var fysisk og psykisk drænet og selvfølgelig også skuffet over jeg ikke bestod

Men livet går videre - hvad enten jeg er ombord eller ej.

Og disse 10 uger har været utrolig hårde for mig, for jeg havde jo også ligesom noget sygdom jeg skulle over samtidig med diverse undersøgelser som også tager tid.

Men nu er det at se frem ad og komme videre ...

Og få slappet af i den kommende uge med at lave absolut ingenting eller rettere det jeg vil lave ...


God weekend til alle ...

4 kommentarer:

 1. Ej men for fanden ... hvor er jeg ked af at høre, at du ikke bestod. Kan GODT forstå, at du lige havde brug for luft. Æv æv æv ... Jeg håber, at du hurtigt får rystet øv'et af dig og kommer videre!

  Min mand er i gang med at læse fys, og han har også lige været en tur i opgavehelvede og tilbage igen, med os på sidelinien. Og nu venter vi bare på dommen.. Det er bare så sindssygt hårdt!!!

  Store kram og opmuntring herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) øv'et er næsten rystet af ... et gammelt ordsprog siger: der er ingen grund til at græde over spildt mælk ... så det gør jeg ikke :)

   Jeg krydser fingre for at din mands "dom" snart falder og at det er en rigtig god dom. Men du har ret... det er sindsygt hårdt både for den der er i det men også for omgivelserne som sidder på siddelinien

   Slet
 2. Det er altid mødærgerligt at dumpe eksamener, men det hører altså med på videregående uddannelser og er sjældent noget man helt undgår. Jeg er sikker på at du kommer igennem næste gang, når du nu får repeteret pensum og får bedre overblik.

  Gode tanker til dig herfra...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er møg ørgerligt at dumpe men det er også en del af at få en uddannelse, som du selv skriver.

   Jeg skal nok bestå den næste gang, for jeg ved hvad jeg manglede ved eksamen og det var nemlig også overblik ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad