torsdag den 26. april 2012

En afvekslende dag ...

De sidste par dage har jeg læst, så der har ikke været så meget at berette om ... altså medmindre man gerne vil have noget at vide om kvalitetsudvikling, organisation og så videre ...

Men Daddy var forbi i dag, fordi han havde printet nogle meget smukke plakater til Golferens afgangsprojekt, og han skulle også lige arbejde lidt. Så imens Daddy arbejdede, havde jeg bil ... hvilken luksus ... så jeg kørte op til Golferen og afleverede plakaterne. 

Når nu jeg havde bil, benyttede jeg lejligheden til at køre et smut forbi Stof og Stil for at se, hvad de havde af fristelser. Så der blev lige indkøbt nogle forskellige tilbehør, såsom sytråd, lynlås, knapper og tittebånd. Selv om jeg synes, det er sjovt at konstruere et mønster, faldt jeg over et, som jeg synes var spændende og lige mig. Derudover kom der sørme også et skærehjul ned i kurven. 

Når nu Stof og Stil ligger tæt på Bilka, var det jo oplagt at tage der over bagefter.
Så der var jeg sørme også, hvor der på forunderligvis kom lidt forskelligt til cyklen ned i kurven, samt nødvendige ting ala vaskemiddel, pasta osv.

Da jeg havde hentet Daddy, kørte vi hjem til mig og legede cykelmekaniker.
Cyklen havde hårdt brug for en mekaniker, for Golferen havde brugt den i vinter, hvor han også havde væltet med den pga sne og is. Så der skulle skiftes bagagebærer og cykelskærme.
Der skulle også smøres en hel del på kæden, for han havde ikke ligefrem sørget for at smøre den - møgunge. Derudover var det også nødvendigt at skifte bremseklodserne, for der var praktisk talt intet tilbage, og det var med livet som indsats at køre på den ... 
Det sidste, der kom på cyklen, var cykellygter. 
Det tog så også bare lige to timer at lege cykelmekaniker, men den virker nu ...

Og så vil jeg gå i seng for at tage toget kl GAAB i morgen tidlig ...

4 kommentarer:

 1. Håber du har sovet godt :-)
  Det må du have gjort, nu hvor du har et skærehjul - ih, hvor skal du til at lave bargello-patchwork nu, ikke? :-) Du har garanteret drømt om det hele natten ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sov rigtig godt :) så godt at jeg først vågnede for en 1/2 time siden ... ikke godt ... men jeg tager der op alligevel :)
   Og du har ret det var bargello jeg drømte om ;-)

   Slet
 2. Jeg bliver NØDT til at spørge.. HVAD er et skærehjul?

  SvarSlet
  Svar
  1. når der skal klippes jeg ved ikke hvor mange strimler stof til patchwork, kan det blive træls i længden at skulle klippe det med en saks. Så kan man investere i et skærehjul, hvor man skærer stoffet ud ... Ellen siger, at hun kan skære op til 8 stykker stof på samme tid.
   Derfor er 1) tidsbesparende 2) det gør ikke ondt i hånden

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad