mandag den 16. april 2012

Mandagens planer blev ændret ...

Jamen det går jo ikke altid som præsten prædiker om ...
Og det gjorde det så heller ikke lige for mine planer i dag ;-)

Jeg havde nemlig planlagt en fredelig og hyggelig shoppetur for mig selv inde i byen, hvor jeg skulle se på noget stof til tasker, bluser og jakke. Det blev til en lyn tur.

Troldeungen spiller også fodbold, og i en fodboldkamp i går trådte han først forkert og fik et stræk på ydersiden af foden. Derefter blev han taklet - også på samme fod - og det resulterede i den mærkeligste knold/knop lige under malleolus (anklen). Og det der med at gå almindeligt kunne han ikke så godt sidst på dagen i går. Han blev sendt i seng og fik besked på at hæve foden. I dag ringede jeg så til lægen, for jeg synes lige at den så lidt for underlig ud, og det resulterede så i, at han skulle til check hos lægen. Lægen sendte os videre i systemet. Han mente at det kunne være en blodansamling, men fordi den så ud som den gjorde, ville han gerne have en røntgen af den med obs fraktur.

Så Troldeungen og mig op på hospitalet, hvor jeg (selvfølgelig) kender dem alle.
De spørger hvad jeg dog lavede der?
Jamen det er ikke mig, det er altså min søn, siger jeg og griner.

Alt imens Troldeungen bliver røntgenfotograferet, står jeg og snakker med diverse mennekser og ser deres nye apparater. Det var faktisk rigtig hyggeligt.

Han har dog "kun" en kraftig blodansamling, så vi tager af sted igen og ned i byen, hvor Troldeungen er med til at vælge knappen til den specielle taske, jeg skal sy. Jeg skal nok vise billeder - altså når det en gang bliver færdig og jeg igen har camera - Golferen har nemlig cameraet til hans eksamensprojekt.

Patchwork puden er der dog begyndt på, men hold da op det tager tid at klippe 81 strimler a 6 cm brede.

Og fodbold nåede jeg også lige til, så jo jo der har været ændringer i planen for mandag, men jeg når det nok alligevel det hele.


4 kommentarer:

 1. Årh, stakkels fyr - men godt, at det ikke var noget, der var værre.
  Har du ikke et stort skærebræt og en rulleskærer? Det kunne jeg slet ikke leve uden, og det tager ingen tid at skære strimler ud, fordi man kan skære helt op til otte stykker stof af gangen; afhængigt af stoftykkelse - det må blive dit næste fødselsdagsønske :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var heldigt at det ikke var værre, men han er "ekspert" i at komme lidt galt af sted. Og jeg hiver ham med til læge/skadestue for at få checket diverse knogler ...

   Jeg har fra min fotograf tid et skærebræt og metal lineal men en rulleskærer har jeg ikke, men det skal jeg have for det er hård for hånd og fingre at klippe hver strimmel ... så ja det må være et ønske af en eller anden art ;-)

   Slet
 2. De unger kan blæse enhver planlægning omkuld ;-)
  Han bliver forhåbentlig snart klar igen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de unger er eksperter i at "ødelægge" enhver plan ;-)
   Han er ved at blive frisk igen - jeg har valgt at beholde ham hjemme i dag, for at foden kan få mest mulig ro ...

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad