søndag den 29. april 2012

Så gik der endnu en weekend ...

Weekenden er gået ... alt for hurtigt, for jeg har da bestemt ikke ligget på den lade side.

Weekendens strabasser startede faktisk allerede fredag, da Golferen ringede og spurgte, om han måtte sove hos mig, da han ville blive hentet meget tidligt, for han skulle spille eliteturnering. Han ville desuden også komme sent, da de havde åbent til midnat. Jo jo kom du bare sagde den søde mor. Og så igang med at redde seng til den unge mand og sørge for, at Troldeungen ikke lige låste døren, når han kom hjem.

Lørdag startede så faktisk allerede kl 05.30, da jeg havde lovet at vække den ene fugleunge aka Golferen. Og indtil han forsvandt ud af matriklen, fik jeg så ikke sovet. De næste fugleunger aka Troldeungen og plejesøn skulle vækkes kl 9.00, for de skulle begge på arbejde. Det passede som sådan fint, for jeg skulle til brunch samt bustur til Farum kl 10.00. 
Men så er det her, der opstår et KAOS problem ... for på denne matrikel findes der kun ET badeværelse. Selv om jeg havde sagt, de skulle blive færdig til 9.30, for der skulle jeg bruge badeværelset, kunne de selvfølgelig ikke snøvle sig færdige. 
Så med det resultat, at jeg styrtede rundt 10 minutter før, jeg skulle være til brunch, blive klar. 
Da jeg så endelig kommer derned anstændigt for sent ca 15 minutter kan jeg ikke finde lokalet. En sms til arrangørerne løser dette problem. Jeg er der endelig.
Resten af dagen var enorm hyggelig og ret sjov. Jeg var tilbage på matriklen noget over midnat, og så var det Ole Luk-øje tid, for jeg var brugt.

Søndag sov jeg længe ... har læst faglitteratur ... forberedt mig på den kommende uge.
Men jeg nåede også i Føtex med min forb...... bærbare computer, som igen teer sig som helt sin egen. Det er så "kun" fjerde gang, jeg indleverer den med det samme problem. Møg PC.
Men i Føtex havde de udplantningsmarked, og det passede egentlig fint, for så kunne jeg da lige se, om der skulle være nogle planter til altankasserne. 
Jeg beklager de lidt halvgrå billeder, men solen ville ikke skinne i dag. 
Men det blev til Tagetes og Petunia, som kom i altankasserne. Og så har jeg lige 4 i overskud, men mon ikke jeg finder en plads til dem.
Den opmærksomme læser vil nok lægge mærke til en lyskæde på øverste billede. Selv om det er et levn fra julen, har jeg faktisk en ide med denne kæde. Men når altanen er klar til at være model for kameraet, vil I få ideen at se også.

Må I alle have en rigtig god kommende uge ...

4 kommentarer:

 1. Det var godt nok den længste brunch, jeg har hørt om ;-)
  Skal de ikke bare bytte sådan en dum pc, når du igen og igen vender retur med den samme fejl? Jeg ville mene, at i hvert fald ved tredje gang må de da bare 'æde' den?
  Fine blomster - bortset fra, at jeg synes, tagetes lufter af mus ... men de har en køn farve ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja brunchen var lang :)
   Jo det skulle jeg også mene men da den er udenfor garantien kan de ikke gøre så meget. Jeg mener dog da fejlen overhovedet ikke er rettet og den faktisk har været inde så mange gange skal skal de gøre et eller andet...
   Tagetes er jeg ikke vild med heller men Troldeungen valgte dem ;-)

   Slet
 2. .. Kan huske jeg har hørt ordet tagetes før. Men jeg ville ikke kunne genkende dem.
  De der trompetblomster kan jeg også godt lide.
  Jeg så faktisk din lyskæde før jeg læste om den og jeg vil da glæde mig til at høre om dit projekt! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klager heller ikke over blomsterne ;-) især ikke til prisen som var en hund for 32 planter. Dette kunne jeg fylde 2 altankasser og en krukke med + have nogle løse ved siden af :)

   Altanen er ikke helt klar til at være model endnu :) men når den er det så kommer der billeder ;-)

   Slet

Hvis du skriver en kommentar, bliver jeg glad